En julklapp

Jag vet att det egentligen är lite tråkigt att veta i förväg, men jag har fått bekräftat av min far att jag ska få TH TV Caught on Camera i julklapp! Detta är mycket bra att veta ty annars hade jag köpt den själv. Men det bästa är att jag inte vet vilken version jag får än så jag kan fortfarande bli överraskad! Hoppas han inte köpte Version 1 bara. Det har jag uttryckligen sagt att han inte skulle. Fast å andra sidan så finns Essen med på denoch det är det jag är allra mest intresserad av. Coolt att de ska ha med därifrån jag faktiskt var! Det har aldrig hänt mig innan...En bra jul blir det iaf för jag kommer bli överlycklig när jag håller DVDn i min hand!

Sedan så ska På G släppa en liveskiva och den är från deras spelning i Åseda på Olsmässan! Jag var där! Ska köpa skivan bara därför tror jag! Kanske hör mig själv? Stod på andra raden och rockade iaf ;)


It's not the fall that hurts

Usch, jag har värsta downern idag medångestattacker och gråt. Så himla jobbigt med alla humörsvängningar. Längtar verkligen hem där jag iaf slipper klara mig igenom det ensam...