Du kennst die Liebe nicht



Gårdagen var superkul! Önskar att folk hade karaokefest lite oftare. Men skriver mer om det när jag har ork. :P

Hett ämne!

Min FF har blivit ett hett ämne! Fattar ni! Ett hett ämne! Jag är chockad! Fattar inte hur det gick till, men beviset finns på den där sidan.

http://www.tokio-hotel.se/forum/index.php?board=18.0

Tävling!



Det här är en av mina favoritlåtar just nu. Videon är också en favorit. Men tänkte utmana er lite. Kan ni säga hur många artister från olika band som är med? Och vilka band?
Och nu menar jag inte att ni ska räkna med Samuel L Jackson. Honom hoppar vi över. Det räcker att han är en bra skådis. Men de andra får ni räkna! kan det finnas en svensk med i videon kanske? :O

The science of selling yourself short!



Haha! Den härvideon är så frän! Garvade som en galning och åt den gula gubben med rosa näsa! :P

Bekännelser




Bekännelser:
* Jag mår sämre än någonsin. Men Johanna har ju kommit på en lösning på det största problemet! :D Tack Johanna! Ska krama ihjäl dig när vi ses.
*Jag är förlorad i en kille och det kommer aldrig bli vi två
* Jag spenderar alldeles för mycket tid framför datorn
* Jag gråter lite varje dag
* Är helt beroende av FF's
* Jag ska till Tyskland och är svinrädd. Men det kommer gå bra!

Tårar rinner



om du inte är det minsta deprimerad så håller du inte koll på vad som händer ut i världen.

We've got a big big mess on our hands tonight


T.Ö.T.H.M.



Har chattat som en galning idag! Var kul att chatta med folket från T.Ö.T.H.M. Vi var ju en hel del i början, sen droppade alla av efter några timmar och ensam kvar blev jag. :P Men nu längtar jag mer än någonsin efter vår första träff IRL. Ni är ju underbart goa allihopa! Även om man kanske har några favoriter just nu ;) <3

Har lyckats med att hitta en med samma musiksmak som jag med! Känns skitbra! V.S.Ä.S.Ö.V.D.M.S. Eller vad säger du? ;) Älskar att chatta med dig med! <3

Music that saves my life!

Tokio Hotel
Fall Out Boy
Armor for Sleep
Billy Talent
My Chemical Romance
The Academy is...
Cobra Starship
Paramore
Less Than Jake
Panic! at the Disco

The truth about Heaven



En av mina nya älskolåtar! Så himla fin text att man dör! Armor for Sleep! "Don't believe that the weather will be perfect the day that you die"

Shit, vad jag sitter mycket på MSN nu med. Har en massa nya vänner att chatta med där nu! :D Ska bli extra kul med MSN-mötet med T.Ö.T.H.M. imorgon med. :)

Skriver en massa på mina två FF nu med. Det går bra som bara den! Har lagt ut den äldsta på två forum till och den verkar älskad där med. :)

Grauer Alltag



sitter och är depig över att jag är sjuk och verkligen MÅSTE vara frisk imorgon. Tur att det nya TAI TV avsnittet har kommit då. Den här veckan plundrar Sisky och the Butcher Armor for sleep's turnébuss. Ganska skoj faktiskt :D

Roliga citat



Nach dir kommt nichts
 
Bill: När jag har en flickvän fokuserar jag bara på henne. Det är då man verkligen lär känna mig. När det är över kan jag inte föreställa mig själv kär i någon igen. För att jag gav allt. Då hatar jag bara mig själv för det, för fattat att jag svek mig själv och låste mig själv från alla andra.
Tom: Det kanske låter roligt, men jag hade exakt samma sak med min hund. Jag kunde inte tänka mig själv att ha en annan hund.

Grabbarna i TH om olika låtars betydelse.


Gustav, hur många gånger har du slagit någon?
Gustav: Jag skulle nog säga ungefär fem gånger. Mestadels Bill när han blir så överaktiv igen och inte kan sitta still eller när han retar gallfeber på mig.
Bill: Du har aldrig slagit mig!
Gustav: Inte ännu men i mina tankar har jag sparkat arslet av dig minst fem gånger.


Why do you think Donald Duck wears a tunic but no trousers?
Tom: Maybe it's because of his on-and-off-relationship with Daisy. Maybe he is tired of being treated badly by Daisy. But because he can't help it, the guy might just want to check on his chances with other ladies - or he just likes to show off.


Programmledaren:"så man kan säga att ni två är ledarna för bandet?"
Tom: "vi två? jag skulle snarare säga att jag är den enda ledaren."
*Programmledaren och bill skrattar*
bill: "Men vi har ingen riktig ledare, vi kommer överrens i bandet."
Programmledaren: "men det blir väl ofta den som sjunger som blir lite mer ledare?"
Bill: "synd att dem andra inte kunde se det så."
*skratt*

fortsättning

Programmledare: "lär ni er franska i skolan?"
Tom: "Ja vi har gått på franska lektioner i två år"
Bill: "Fast jag var inte där så ofta, så jag kan inte prata franska."
programmledare: "men vart var du då?"
Bill: "Jag kommer inte ihåg."

Om ni kunde ta varandras plats i bandet vem skulle då ta vems? [frågan orsakar kaos igen och alla vill prata i munnen på varandra. Slutligen är det Tom, som vanligt, som pratar först] Tom: jag skulle vilja var Georg därför att jag skulle älska att alltid vara så lugn och zen-aktig som han är. Jag tror också att Georg skulle vilja vara mig för då skulle han inte behöva tveka att flörta med tjejer.
Problemet med Georg är att han skulle vilja dejta massor av tjejer men han är för blyg för att närma sig dem. Jag vill därför säga till de som läserb den här intervjun att om ni springer på Georg, tveka inte att ta tillfället i akt, för det vågar aldrig han göra. [skratt]
Georg: Du är verkligen helgalen. Även om det är sant att jag, I motsats till dig, inte hoppar på allt som rör sig så betyder inte det att jag inte kan flörta med någon. Jag är bara mer kräsen än vad du är [skratt]

Me & You



Har suttit och kollat påden här videon några gånger nu. Den är så hemsk att jag börjar gråta varje gång. Den berör ett ämne som jag tycker är väldigt viktigt. Känns skönt att veta att det finns band där ute som inte bara tänker på att tjäna en massa pengar, utan faktiskt försöker göra en skillnad. Om ni inte orkar se hela videon så se den åtminstone ifrån 2:43 och framåt. Det är sånt som sker varje dag i vissa länder!

OH MY GOSH!



Vaknade och var superförkyld idag. För första gången är jag skitglad över att vara sjuk! För för ett tag sen så ringde det på min dörr. Jag knallade snällt ut och kollade vem det var. Och det var en man ifrån DHL som kom med mina Tokio Hotel- biljetter! Fattar ni vilken lycka! Satt och bara skakade i händerna när jag tog fram dem ur kuvertet. Det här kommer verkligen att bli av verkar det som! Nu tror jag stenhårt på det här!

Upp o ner

wenn nichts mehr geht

Varför ska mina känslor alltid leka berg- och dalbana? Jag vill inte känna så här! Sitter och gråter för den där töntsaken igen. Warum?

Ready, Set, Go?



Ja, igår var en jobbig dag, men idag känns allt jättebra! Har en massa roliga projekt på gång. Och några mindre roliga med. Men just nu känns det som om jag behövs där ute. Jag är viktig! Så känns det inte alltid. Dessutom ska det bli så himla kul att åka till Tyskland! Klart att jag är lite nervös, men det känns bättre och bättre ju mer jag tänke på det. Och nu är resan till Jönköping beställd med. :) Ska bara försöka få till en träff med T.Ö.T.H.M. med. Men det verkar ligga inom räckhåll det med. Allt bara flyter på just nu :)

Men nu får jag rycka upp mig!

Jag ären sådan tönt! Har hur mycket som helst att må dåligt över och så sitter jag och lipar över en sådan fjutt sak! Nej, nu börjar det gå för långt. Elenor, vår plan måste bara gå i lås! Kan ju inte ha det så här längre! Varför kan jag inte gråta över något mer vettigt istället?

tack till alla mina fina vänner där ute! ni vet vilka ni är och jag hoppas att ni vet att ni betyder allt för mig!

Almost the same

Almost the same

Den här bilden fascinerar mig något grymt! Den är så fin! Och man fattar hur lika dem är egentligen. Men ändå så olika. Fan! Tänk jag ska kanske få se dem snart! XD Är skitnervös, men det ska nog gå bra. :) Nej, om man skulle gå och vila lite nu?

Goddagens!

Igår var det tjejkväll hemma hos Malin Rudin. Var jättemysigt! God mat, en skojsig film och en massa tjejsnack. Ja, vi var ju inte så många. Jag, Malin, Elenor, Emilia och så var Elin med en stund med. Det var i alla fall en bra början på helgen.
Idag sitter jag mest och funderar på hur det kommer gå om 2 veckor. Först är det förmodligen dags för en träff med T.Ö.T.H.M. finally! Ska bli kul att se vad det är för några människor egentligen :) Ja, sen dagen efter är det då dags för mig att dra till Jönköping och träffa Malle, hon jag ska till Tyskland med. Två nervösa dagar på raken alltså. Men det kommer nog gå bra och jag ser verkligen fram emot det. :) Kul när det händer lite ovanliga saker i mitt liv med. På sista tiden har det mest varit rutin. Eller inte VFU:n då kanske... :P
Men lite galen är jag nog allt :P

Hur ska man reagera?



Jag vet itne om jag ska gråta av lycka eller hoppa av glädje. Kanske inte ens borde skriva det här, för så mycket kan gå fel. Men jag har i alla fall hittat en tjej som är minst lika galen som jag. (Det är man väl om man ska åka så långt med en man inte känner?). Nu har jag köpt våra Tokio Hotel biljetter och den 2 november flyger vi till Tyskland. Fröstår ni lyckan!? Jag ska förmodligen få se den låten i videon live! Fattar ni! Men vågar inte riktigt tro på det förrän biljetterna ligger i brevlådan... Men har iaf fått kvitto på att de är beställda, så jag ska verkligen få dem. :D:D:D

*Censur*

tokio hotel

Borde väl inte skriva något om det, men nu är det nära! Det kan faktiskt bli av! :D

Jag gråter inombords

Hur funkar en del människor? Förstår dem inte hur mycket dem sårar? Ville fan bara gråta när jag hörde vad som hänt.

Stockholm eller Tyskland? Båda vore kul och jag vet vilket jag helst vill. Men det kommer bli så himla svårt... :(


Nu är jag här igen o tjabbar! :P

Kan ni inte hjäpa till lite nu? Adda [email protected]  eller [email protected] på MSN och skicka en bild på er. Skriv ålder och namn med. Eller så kan ni väl skicka till mail? Please! Det är ännu ett sätt att få Tokio Hotel till Sverige och det vet ni väl hur gärna jag vill? *ler sött och insmickrande*

Bra eller dåligt?

Hahahaha

Ja, jag gör ju allt för att få hit TH, det vet ni ju! Skickade in den här bilden till en tjej som ska göra en video med så många svenska fans som möjligt. Sitter här med lite ångest, för jag inser att den bilden snarare kommer skrämma iväg killarna än att locka hit dem...

Och jo, VFU:n var kul idag med. :)

On the Edge



Den här låten får mig alltid att vilja gråta. texten är bara för mycket... Den känns igen liksom...
Min nya Schrei-DVD fick mig också att gråta. Seriöst! Det kom tårar!
Elenor förresten? Ska vi finslipa vår plan om hur vi ska få mig glad igen? Jag vet att vi kan klara det! Det ska gå! Jag kan hålla ut de två veckorna på VFU:n för än så länge är den kul :)

SNÄLLA! DO IT!





Snälla tryck på demand it och gör som det står där. För min skull? PLEASE! Sverige är just nu på 3e plats, men knappar in på tvåan. SNÄLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!????

Helgen

Drog ner till Alvesta i torsdags. Köpte lite pizza på Spåren och sen drog vi ut till Sköldsta. Där fick jag lyssna på en sjuk hund hela natten. :( Var så synd om honom. Och om mig som inte fick sova. Men Tipp du måste bli bra!
Fredagen var jag seg så in i h-vete. Checkade mest när grabbarna spelade GunGame på en danskserver. Rätt kul. Sedan hämtade vi lillbrorsan och drog en donken. Sedan var det mest GunGame och film som gälle. Kan ju tipsa om att Knocked Up är väldigt bra. :)
Lyckades inte sova många timmar innan det var dags för att gå upp. Drog till Korrö på släktkalas. Jag och David tog en sväng till Tingsryd med :P Korrö var nice. Fick en del fina presenter. Och ett par Cheap Monday skor! Så snygga! Annars handlade det mest om farfar. Hann med att spela pyramiden och irländsk julafton med. Det var många skratt! Vissa gillade ju buskarna... :P
Vaknade och mådde piss på söndagen, men det släppte snart. Sen drog vi till sköldsta igen. Och sent igår var jag hemma i Linkan igen. Då var det bara att försöka le o vara glad och somna.
Idag har jag börjat min vfu i Mjölby med. Det var helt ok faktiskt :)

Till Småland idag <3



Finns inte längre någon där
Som verkligen känner mig
Min värld bryts snart sönder
Och det går en Happy-End
Jag borde inte gråta över dig
Jag vet att vi inte är odödliga
Men du sa en gång

Om inget längre går ska jag bli en ängel
Bara för dig
Och uppenbara mig för dig varje mörk natt
Och sedan flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varann

Tills du visar dig för mig för första gången
Föreställer jag mig att du från ovan
Gråter med molnen för mig
Jag väntar på dig i all evighet
Fast en evighet är det ju inte
För du har sagt

Om inget längre går ska jag bli en ängel
Bara för dig
Och uppenbara mig för dig varje mörk natt
Och sedan flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varann
Aldrig mer förlora varann

Om inget längre går

Tänk bara på mig och du ser
Ängeln som flyger bredvid dig
Tänk bara på mig och du ser
Ängeln som flyger bredvid dig

Om inget längre går ska jag bli en ängel
Bara för dig
Och uppenbara mig för dig varje mörk natt
Och sedan flyger vi långt härifrån
Vi ska aldrig mer förlora varann

Om inget längre
Om inget längre går
Om inget längre
Om inget längre går


Hahaha, dagens sötaste video



Haha, Elenor kommer inte tycka om det jag skriver nu: De är ju som tjejer! Alla går på toa samtidigt XD

För er som inte fattar så säger dem typ:

Bill: Jag måste på toa
Georg: Jag med.
Bill: Du också?
Tom: Och jag!
Bill: Dunja, vi går på toaletten
Dunja: Okej

Love is Dead

I hold your letter in my frozen hand
The last line was long as long as it burns my look carries on
With every word another feeling dies
I'm left here in the dark
No memories of you
I close my eyes

It's killing me
We die when love is dead
It's killing me
We lost a dream we never had
The world in silence and should forever feel alone
Cause we are gone & we will never overcome
It's over now

Vultures are waiting for what's left of us
What can we take?
It all has no worth if we lose our trust
They're coming closer, want you & me
I can feel their claws
Let me go now
Try to break free

It's killing me
We die when love is dead
It's killing
We lost a dream we never had
The world in silence and should forever feel alone
Cause we are gone & we will never overcome
It's over now
Now, now
It's over now
Now, now,
It's over now
It's over now
It's over now

Vultures are waiting for what's left of us
Taking the last of you & the last of me.

It's killing me
We die when love is dead
It's killing me
We lost a dream we never had
The world in silence should forever feel alone
Cause we are gone & we will never overcome
It's over now
Now, now
It's over now
Now, now
It's over now
It's over now

WeeeeeeH!



Fick mina pengar idag! Så gött! Har ju en del kvar efter allt jag måste betala med. XD Visst är den här videon söt?

Så söt!


Måndag



Jag gillar inte måndagar. Speciellt inte måndagar som jag har sjukt ont i magen på. Men det får väl gå ändå. Ingen som vill köra mig till Essen runt den 3e november? Och hem typ den 5e? :P

Ja, vad säger man?



eftersom jag inte alltid kan ha mina söta små vänner hos mig, behöver jag andra saker som får mig att le. TAI TV får mig nästan alltid att skratta. I det här avsnittet fattar man först inget, men det är bara kul. :P Älskar ljudet som Sisky Business gör med sin klubba. XD och så tycker jag han blev fin i den nya frisyren. TAI TV-rules!

Tack för maten Elenor! Den var god och jag överlevde allt! :P

kapitel 2

Tom

Sakta vandrade han runt i parken och njöt av att för en gångs skull vara ensam. Det här behövde han verkligen. Inga fans som skrek, inga kameror. Där fanns bara han och månen. Han kunde se floden där framme. Någon stod på bron som ledde över. Rent instinktivt drog han huvan längre ner över huvudet och vände ner blicken i marken. Ikväll ville han inte bli igenkänd. Och tjejen som var där framme verkade vara på väg åt hans håll. Men han mötte aldrig någon. Istället nådde han bron och såg de röda fläckarna i snön. De var skrämmande tydliga. Det kunde väl inte vara blod? Han lyfte blicken och såg ut över floden. Månen speglade sig i vattnet och lyste upp de små krusningarna som bildades då vinden lekte över vattenytan. I mitten av floden låg en flicka och hennes långa hår bredde ut sig åt alla håll. Men vänta nu... En flicka i vattnet? Men hon måste väl frysa ihjäl? Varför låg hon där? Och så blek hon var.

 Tom sprang snabbt ner till vattnet och märkte inte de små röda dropparna i snön bredvid flickans spår. Han hann knappt reagera på hur kallt vattnet var innan han vadat ut till henne och lyft upp hennes lilla kropp i sina armar. Han kände hur hon skakade och såg tårar sakta rinna ner för hennes kinder. Så snabbt han kunde gick han upp i vattnet. Men vad skulle han göra nu? Hon var ju så blöt och kall. Snabbt bestämde han sig för att springa med henne till sitt hotellrum. Hotellet var ändå så nära. Flickan i hans armar rörde lite på sig och viskade tyst:

?-         Du skulle ha lämnat mig i vattnet. Varför lät du mig inte dö?

För att undvika eventuella fans sprang Tom upp för brandtrapporna på baksidan av hotellet. Så tyst som möjligt smög han in på sitt. Tjejen var fortfarande väldigt kall. Hur skulle han göra för att få henne varm? Han bar in henne på toaletten och lät duschen vara på tills vattnet var tillräckligt varmt. Då satte han flickan på golvet och började skölja henne med varmt vatten. Sakta började hon få lite mer färg i ansiktet. Hon reagerade inte på hans behandling utan satt bara där och stirrade tomt framför sig. Tom var orolig för henne, men hon andades lugnt. Men den där blicken. Han hade aldrig sett någon med så tomma ögon förut.

Han stängde av duschen och började ta av henne kläderna. Han försökte att inte se så mycket av hennes nakenhet när han torkade henne med en frottéhandduk. Hon var mycket varmare nu, men verkade fortfarande inte närvarande. Först nu såg han såren på hennes armar. Han svepte handduken runt om henne och började leta efter ett sjukvårdskit. Försiktigt tvättade han av såren innan han lindade om dem. Tom gick sedan för att leta upp lite torra kläder åt henne. Han hittade en t-shirt och ett par boxershorts. Flickan gjorde inget motstånd när han klädde på henne dem torra kläderna. Vad skulle han göra nu då? Kanske borde han ringa efter en doktor? Eller hämta Bill? Men något hos den lilla späda varelsen som satt där i hans t-shirt höll honom tillbaka. Han kände ett slags ansvar för henne. Något sa honom att hon inte skulle uppskatta läkaren och Bill sov säkert sedan länge. Istället lyfte Tom upp henne och bar henne till sin säng. Där bäddade han först ner henne innan han själv kröp ner bredvid och höll om henne. Hon var fortfarande rätt kall och han trodde att hans egen kroppsvärme skulle kunna få henne varm igen. Snart kände han hur flickan andades lugnare och tyngre. Försiktigt såg han på henne. Nu var ögonen slutna och han förstod att hon sov.


Hjälp mig flyga



Elenor! Du är så himla snäll mot mig! Älskar dig! TAck för att du finns där.

Nej, det är nog ingen fara



Jag klarar inte av sådana här saker. Jag vet ju det. Varför går allt alltid åt helvete?

In die Nacht



Idag var ingen bra dag i mitt liv. Sitter och bara gråter. Men visst är låten fin?

Kapitel 1

jag vet inte riktigt vad man ska säga om gårdagen. Den var liksom helt perfekt! Jag har verkligen världens finaste vänner! Synd att den här dagen inte är lika bra då... Fan ta honom! Jag hatar den människan så himla mycket!

Jo, men Gustaf var nog lite söt...

Hmm... Har förstått att en del vill läsa min Fan Fiction, så jag får väl lägga ut första delen här. Sen får ni väl säga till om jag ska skicka fortsättningen eller så... Idag började jag nästan gråta när jag läst vad mina små "fans" skrivit till mig. Fatta att en har läst min FF 5 ggr! 5 ggr! XD Och en som skriver underbart bra tycker att hon skriver riktigt dåligt i jämförelse med mig. Fan, nu måste jag gå o lipa lite.


Sanna

Det finns avgörande stunder i livet. Ögonblick som förändrar allt. Om hon fick en chans att ändra ett av dem så skulle det vara ögonblicket när hon valde att gå in genom den där dörren. Det som väntade bakom hade vänt upp och ner på hela hennes värld. Han hade funnits där. Han som tillslut tog bort all lycka, kärlek och hopp ur hennes liv. Nu fanns bara en stor tomhet kvar. Innerst inne visste hon inte om hon ville ha levt ett liv där hon inte fick träffa honom. Han hade ju gett henne så mycket fint med. Kanske hade dem ändå träffats. Ödet kanske hade sett till det. Kanske hade dem ändå dragits till varandra som magneter? Men utan honom hade hon inte behövt må så här. Hon kände sig tom och ensam där hon stod på den månbelysta och snötäckta bron. Hon såg ner på floden som rann där under. Så kallt det måste vara att omslutas av vattnet. Tusen isnålar som snabbt skulle krama ur henne det lilla liv som fortfarande fanns kvar i kroppen. Sanna började gräva i väskan som hängde över axeln. Hon fann det hon letade efter och stålet i rakbladet blänkte till i månskenet, när hon tog upp det ur väskan. Sakta förde hon det mot armen och kände hur det smärtade till innan det välbekanta röda började komma fram. Blodet föll neråt och lämnade röda fläckar i snön. Hon började gå ifrån bron och ner till flodkanten. När det första benet sjönk ner i vattnet ångrade hon sig nästan. Sen tänkte hon på honom och tog ett ännu ett steg ut i vattnet. Försiktigt la hon sig ner och kände hur kylan spred sig i hela kroppen. Nu skulle allt äntligen försvinna. Hon skulle slippa vara ensam.


Racing with time



Ja, jag ska ju då ha fest ikväll. Kul att jag knappt har hunnit fixa något då. Verkligen kul. Dags att ta tag i det nu kanske?

Nach dir kommt nichts

Skriven av: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Dave Roth, Patrick Benzner, David Jost, Peter Hoffmann


Min bästa synd
Går genom dörren
Jag är svårt sårad
Och beroende av henne
Jag känner mig

Besatt och förlorad
Glömd som om aldrig född
River sönder din dagbok
Jag finner mig inte
Även om jag söker
För


Efter dig kommer inget
Jag förbannar vår första dag
Efter dig kommer inget
Allt nytt knäcker mig
Efter dig kommer inget
Jag vill det inte
Du är och var och
Kommer aldrig mer att vara allt
Jag hatar dig


Du är som en mardröm
Som jag drömmer
Missade att hoppa av din trip
Jag är

Besatt av din förbannelse
Har försökt glömma
River sönder din dagbok
Jag finner mig inte
Även om jag söker

För

Efter dig kommer inget
Jag förbannar vår första dag
Efter dig kommer inget
Allt nytt knäcker mig
Efter dig kommer inget
Jag vill det inte
Du är och var och
Kommer aldrig mer att vara allt

Jag är och var och
Kommer aldrig mer att vara lycklig

Lämna mig
Överge mig
Äntligen
Jag hatar dig


Efter dig kommer inget

Efter dig kommer inget
Jag förbannar vår första dag
Efter dig kommer inget
Allt nytt knäcker mig
Efter dig kommer inget
Jag vill det inte
Du är och var och
Kommer aldrig mer att vara allt

Efter dig kommer inget
Jag förbannar vår första dag
Efter dig kommer inget
Allt nytt knäcker mig
Efter dig kommer inget
Jag vill det inte
Du är och var och
Kommer aldrig mer att vara allt

Jag är och var och
Kommer aldrig mer att vara lycklig
Jag hatar dig


översättning kommer komma



Pratade med min älskade Annelie i telefon. Och nu har jag hemlängtan så jag dööööör! Saknar verkligen mina vänner i Åseda. Ni ska bara veta vad ni betyder för mig! Tur att man har "familjen" här uppe då. Vad skulle jag göra utan er? Min födelsedag hade i alla fall varit tråkig utan er. :)

I'm good!



nu har min fan fiction haft 336 visningar sedan i söndags. Mycket bra! :D Tänkte bara skryta lite.

Wir wollten nur reden



Jag vet inte varför jag inte kom på det tidigare, men den här låten är ju perfekt för dagen.

btw, never ever listen to Enter Shikari when you have got a hangover

Bakfylleångest

Malin hade ett mission igår. Att få mig så full att jag skulle ha minnesluckor idag. Tycker hon lyckades bra. Minns till exempel inte alls hur jag träffade den snygga killen som låg i min säng när jag vaknade. Han visste i och för sig inte heller hur vi träffades, så det var väl lugnt. Däremot minns jag att jag fick underbara presenter, missade the sounds och dansade lite. Men den där killen är ett mysterium. Trevlig är han i alla fall. Vet att han köpte kebab till mig på vägen hem och så snackade vi ju en hel del idag med. Kul när sånt händer! Me nu måste jag fan lägga ner det där med att låta folk sova över bara för att dem har långt hem. De får hitta någon annanstans att krascha. Jag vill ha min säng i fred! Det minsta man kan begära är ju i alla fall att man får lite hångel i utbyte... Tyvärr brukar jag missa den delen... Men inte idag! :P

Happy Birthday



Idag fyller jag 20 år! Grattis till mig! :D

En kommentar

Eftersom läsarna på den här bloggen (ja, jag menar dig!) är så dåliga på att kommentera så tänker jag publicera en av alla underbara kommentarer jag fått på min Fan Fiction.

*hakan nere i golvet och uppspärrade ögon* din ff är helt otroligt bra! jag älskar den, jag har blivit lite smått beroende och hoppas du lägger upp mer väääääldigt snart x'D i'ts like a drug 2 me kramar, E

Well, kan bara säga att sådana kommentarer är som droger för mig. :D

20 om några timmar



Ni fattar inte vilken egokick jag har fått! Har fått så himla fin respons på min fan fiction. Den är snart läst 200 ggr. Det ni! :D Och alla kommentarer är så söta. Ska nog kopiera några hit någon dag. Känner mig som en superstar ibland när jag läser dem. :D

20 om några timmar. kl 03.15 för att var exakt. säg gärna grattis!

WOHO!

Ni fattar inte hur glad jag är! Sitter här och gråter av lycka! Inget kan göra mig ledsen just nu känns det som. Ni ska bara veta hur fin respons jag fått på min fan fiction! Folk verkar verkligen gilla den! Någon undrade till och med om jag var säker på att jag skrivit den, för det lät som en professionell författare. GAH! Vet knappt vart jag ska ta vägen med all lycka! Skrivandet har alltid varit viktigt för mig, men jag har aldrig direkt visat det för någon... Men nu när jag tagit ett sånt här stort steg och folk verkar gilla det.. Nej, jag vet inte vad jag ska göra! Skriva mer så klart! Men ska nog belöna mig själv med en Coca-cola först. :D

Älskar er! <3

Jag vet att jag ofta tjatar om att jag inte mår så bra och det är ju sant. en nu tänkte jag berätta om 2 roliga saker som hänt idag.

Jag spelade singstar med Elenor och Malin. Så himla kul! Var ett tag sen vi tre hann göra nått.

Jag la även upp en fan fiction i ett forum. Ja, början till en iaf. Och folk vill ha mer! :D Jag är riktigt gladför det! En lite välbehövlig egokick! Fatta! Någon vill ha mer av något jag skrivit! Dem hatade det inte! They liked it! :D

TAI TV with Guy Ripley



Haha, jag trodde den här dagen skulle bli seg. Sen såg jag på ett avsnitt av TAI TV och då kändes allt bra. Guy Ripley är så weird! Love him! Speciellt hans avslut på sändningen....

rescue me



Den här låten är så vacker! Ja, både på engelska och tyska. Och idag är jag lite nere så den speglar lite hur jag känner. Fan, jag saknar vissa personer så in i helvete! Även de jag inte borde sakna.

Har inte orkat äta idag heller... Kanske jag borde göra? Men är inte speciellt hungrig. Då är mat inte gott... Men kanske nått rån med Åsedaost? Det får man väl alltid ner?

The Academy is....


"Filmkväll"



Eftersom Joel inte var hemma ikväll så lånade jag och Elenor hans lägenhet och hade myskväll. Tanken var väl att vi skulle se The Nightmare before Christmas. Men det slutade med att vi mest snackade. Hon och jag är så läskigt lika egentligen. Kanske är svårt att tro ibland, men det är vi. Tack Elenor! Jag behövde verkligen den här kvällen. ^^ Hoppas det blir många fler. ;)