The Labyrinth



Jag är helt kär i The Labyrinth! Precis som Billski! ^^ Fast det var inte därför jag köpte den. Jag älskar faktiskt sådana här filmer alldeles utan Billskis hjälp ^^

From EMO to normal



Haha, jag får väl skit för det här, men den här filmen är så söt och rolig! ^^ I know the stars in it! Ja, alltså jag har tärffat dem och allt! Sug på den ni! :D

Broken heart



Will we be together
Or we live apart.
Nothing last forever
Love will break your heart.

It's a kind of feeling
We are crawling for.
To a long cold way
Through the naked floor.

One day you left me
You did it on your own.
Didn't have the chance to talk with you alone.

Fel! Fel! Fel!

Det finns folk som går runt och tror att jag är snäll. Det är fel! Inom mig bor en liten djävul! (Det syns ju på bilden). Och visst kan denna djävul få för sig att förvirra folk och låtsas vara snäll. Men det är bara ett spel för kulisserna. Sanningen är den att jag är en mycket ond människa. Som på msn till exempel, där har jag just nu sagt till en kille att jag är gay och har en flickvän. Hur snällt är det egentligen? För jag är ju så singel man bara kan bli... (Ingen är modig nog att vara tillsammans med en djävul)


Haha

Lite för fast?

Det finns vissa lägen när man inser att man hänger för mycket inne på ett forum. Som till exempel när större delen av folket vet att du heter Hanna i förnamn fast du gömmer dig bakom nicket NumberOneBullet.
Ett annat läge är när folk börjar bli glad för att du lovat att krama dem på nästan fanträff/konsert. En annan när de skäller ut dig för att du inte sagt att du kommer sitta ett par rader framför dem på konserten(som om jag visste det). Eller tex när personerna där börjar kännas som din familj (Teh Melon Family <3) och bästa vänner fast ni aldrig har träffats eller ens pratat i telefon.
 
Allt det där har jag kunnat ignorera. Men nu har jag helt plötsligt börjat bli kallad kändisarnas kändis och folk påstår att jag är t-p's Bill Kaulitz. Alltså jag måste sluta vara inne på panic så ofta X_x


Det stavas LoVe



Fatta att det ska vara LoVe! XD

Så äkta jag!



Alltså jag är ganska patetisk men jag saknar Veronica Mars så jag dör! Har sakta men säkert börjat inse att det inte kommer komma någon säsong fyra and it breaks my heart! Det skulle ju sluta LoVe och inte PeVe.
Because true LoVe stories don't have endings!

Tyskland?

me und sofie

Ehum, jag vet inte hur det gick till men i helgen åker Sofie bort, bort. Och jag ska nog med jag också. *håller tummarna*

Update on demand

Efter en liten utskällning ifrån Emelie så tänkte jag nu äntligen uppdatera er om min jul :P

Ja, de första dagarna hemma så slappade jag bara och det var välbehövligt. ^^ Sedan åkte jag och bror min in till staden och skulle handla julklappar. Vi lyckades väcka David och få med honom och dessutom följde mor min också med ^^. Av henne fick jag dessutom The Nightmare Before Christmas saker. Yay!

Sedan kom då dagen innan julafton och jag och Linus förflyttade oss till Tångagård och familjen Nilsson. Underdagen kom även familjen Wilks dit. Yay! Eh, den här dagen gjorde vi halsband (mitt ägde upp allas ända tills hälften av alla pärlor åkte av och jag inte orkade göra om det. Det blev ett armband istället XD). Dessutom spelade jag, Linus, David och Patrik ett kombinerat DVD- och brädspel som heter AtmosFear. Det var inhandlat på ÖB utan att någon av oss hade spelat det. :P Jag lyckades bli den utvalde och hånades därför lite extra av Gatekeepern. Dessutom verkade han hata min karaktär Poltergeisten för jag fick en massa konstiga saker att göra. Till exempel fick jag hälsa på i varulvarnas värld och yla som en varg för att överleva. Vad fick jag för det? Inget mer än ett extrakast eller två :(

Sedan kom julafton och då joinade pappa, farmor, farfar och Märtha oss andra på Tångagård. Julen började jag med att vakna kl 2 på natten och se på film med David. Kl 6 smög jag ner till datorn ^^ Seda efter ett par timmar började de andra vakna och jag, Kicki och Pelle gjorde en brasa i öppna spisen och satt där och morgonfikade. Myyysigt. ^^ Sedan rullade dagen på med mat, julklappar och en massa lek med Amanda.

Aja, men sedan åkte jag tillbaka till skogen i några dagar och där hände som vanligt ingenting. Fast så kom dagen innan nyårsafton och jag fick återvända till Alvesta! ^^ Jag och Andreas fixade god mat och sådant till hans nyårsfest. Festen var väl ganska lyckade för vissa, men jobbig för mig :P.
På nyårsdagen var jag pigg som en lärka och Andreas var halvdöd. Därför bestämde vi oss för att supa tills vi somnade. Har man vodka kvar så har man...Eller? Haha, vi blev iaf fulla och tittade på Talladega Nights för typ hundrade gången? Men den är ju så kul! Sedan helt plötsligt kom David och Linus. Trevligt värre så länge de stannade. Men de ville hellre sova i Tångagård de svikarna! Ja, de följande dagarna spenderades i Tångagård. Lite snö, lite vind, lite strömavbrott ^^

Ja, sedan kom jag tillbaka till skogen och slappade hos farmor och farfar i en dag innan det var dags att återvända till Linköping.

Är du nöjd nu Emelie? ^^

Jag har börjat störa mig lite på att vi plötsligt är hemlösa i Dortmund. Hur stora är chanserna att vandrarhemmet med bäst läge går i konkurs och slutar existera liksom?