Okej, jag älskar den då!



Videon jag snackade om innan.  Och låten som INTE ska bli nya singeln. Visst ser dem ut att ha kul? Och Dirty är också med! :P I'm lovin' it! Synd att jag inte kan vara där bara.. nej, nu ska jag väl ner till Malin och löjla mig. :P

Jag blir så glad....

På falloutboyrock.com brukar Pete Wentz svara på frågor från fansen. Och gissa om jag blev glad när han svarade så här på frågan om vilken som blir nästa singel: its not decided yet. but it will NOT be hum hallelujah. that songs means something on a different level to us.

Tack Pete! Den betyder mer för mig med! Jag hade aldrig klarat av att se den hackas sönder på mtv och läsa en massa recensioner av folk som inte alls förstår vad låten handlar om. Visst, det är nog min absoluta favorit låt av Fall Out Boy( ja, den och sugar we're goni' down) och världen borde höra den. Men jag vill inte se den bli förstörd av allt och alla....Och ja, man får delar av historien bakom låten på halfofus.com. en sida som alla borde titta in på och ta lärdom av....

Jag blir så ledsen....

http://fixated-rock.net/ har gått från att vara en av mina absoluta favoritsajter till att vara en fiende. :( Okej, nu överdriver jag lite... Det är bara det att just nu orkar jag inte med att se en video från Honda Civic Tour (dessutom med Hum Hallelujah som soundtrack) och inse hur mycket jag missar, bara för att jag inte föddes med en massa miljoner, hundra tusen.... Jag orkar inte heller se Patrick Stump och Pete Wentz tappas på blod och sen kleta det på posters. Jag vet att det var för ett gott ändamål, men det är äckligt! Nej, jag får nog sluta besöka den sidan för jag blir bara ledsen eller äcklad. Men den handlar ju om Patrick Stump! The best singer in the world!

Cut it loose



Idag har jag pluggat internen hela dagen. Mycket givande må jag säga. Sen hann jag med att gå till donken med Malin, och försöka hämta ut biljetter med Malin och Malin. Är verkligen helt slut nu. Mår lite dåligt faktiskt. Jaja, det går väl över... Ska försöka att slappa framför tvn och inte bli helt galen av alla tankar på en viss person.

Vill jag verkligen hem?

This flower don't belong to me



Okej, idag har jag fått en grym hemlängtan! Chattade med Jenny, Becca, Cissi C, Ricky och Kattis. Så nu vill jag hem till Småland och träffa alla! Saknar er!
Sen vet jag inte om jag ska bli galen eller inte... Vill så gäran försöka, men ja, mitt förflutna gör det svårt. Men tänker pådet hela tiden. Jag vill så gärna! Och det var så mysigt när det hände.... Men, ja vad gör man? Min hjärna säger att det kommer aldrig att gå eftersom jag är alldeles för messed up pga allt som hänt mig tidigare. Men det har ju inte något alls att göra med nutiden. Varför kan saker och ting inte bara vara enkla för en gångs skull?

En vacker dag

Ja, det verkar som att det blir en tur till Stockholm i sommar! :) Nice! :)

Dagens saker

Dagens vill ha: Pier pressure och Honda Civic Tour viljetter. Ja, samt en viss person då :P

Dagens klädsel: Svarta crocker och en nightwish t-shirt
Dagens smink: mascara o ögonskugga
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: Att Lin hittade mig på lunar
Dagens låt: Perfetc world - Billy Talent
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: hmm...ja, han då
Dagens dummaste: vet ej
Dagens sjuka: Att jag börjar falla
Dagens drog: Pete Wentz
Dagens roligaste: chatta med emelie o cissi
Dagens favorit: helgen
Dagens köp: coca-cola
Dagens godis: kitkat
Dagens humör: trött
Dagens ord: billy talent


Varför?



På lördag kommer pappa och hämtar mig så att jag kan spendera lite tid hemma i Småland. Har verkligen längtat efter dne dagen, men nu känns den helt plötsligt inte lika lockande längre. Jag vet precis hur det kommer bli. Det är kul och underbart den första dagen, sen känns det som vardag coh alla problemen och intrigerna börjar snurra. Jag vet det för det är alltid så. Livet i Åseda förändras aldrig. Men jag älskar ändå Åseda och alla mina vänner där. Ska bli kul att träffa brorsan och min lilla kusin Amanda med. Är de inte söta? Det är dem på bilden längst till höger. :)
Dessutom har jag just hittat en intressant sak här uppe och därför är det ännu mindre lockande att åka hem. Men en vecka eller två ska jag nog kunna stå ut där nere innan jag blir galen o måste åka till Linköping igen. ;P Ska ju ner till Borås och hälsa på familjen Wilks med. Ska fira Patriks student. :) Ser fram emot att träffa alla närvarande kusiner. :) Och midsommar hos Andreas lär ju bli underbar det med. :)
Varför kan jag inte vara lite rikare? Skulle så gärna beställa en hood ifrån clandestine. Men den kostar över 80 dollar utan frakt, så det är väl rätt så kört. Eller jag har väl råd nu, men då kommer jag verkligen vara fattig på riktigt i sommar. Ska nog önska mig den i födelsedagspresent istället. Blir ju hela 20 år i september. :o/ Känner mig nästan gammal ju....
Jenny! Vad vill du ha i present? Miss you honey! Ska vi på bautafesten på lördag tro?

Hur kunde jag glömma?



Lyssnade på den här låten för första gången på ett par veckoar. Hur kunde jag glömma hur mycket jag tycker om den? Den är ju underbar! Mer Timbaland och Fall Out Boy till folket!

7 Minutes in Heaven

Ja, vad ska man säga? Min och Malins roadtrip ner till Elle var ju helt galen! :) Vi hade tur med vädret i alla fall. Och vi hade allsång till From Under the Cork Tree två gånger. hela skivan alltså! :) Tur att Malin också gillar Fall Out Boy... Otur hade vi dock med radiomottagningen så fort "How to save a life" spelades. Då var det konstigt nog alltid brus fast radion hade funkat jättebra sekunden innan. Hahaha. Sen höll vi på att dö utanför Långemåla, men det överlevde vi ju uppenbarligen... :P När vi väl kom ner till Elle så åkte vi över till Öland och satt ock grillade på stranden. :) Det var myyyyyysigt! Det enda som sänkte stämningen där var väl att en fågel bajsade på min tallrik. :( Fast jag hade som tur var inte hunnit lägga upp någon mat eller så.... Vi hann även med en tur in till Mönsterås. Till och med för att vara Bluesfestivalen så var det dött. Var var allt folk? Ja, Palace Springbreak kanske? Sen cruisade vi ner till Timmernabben och testade gungorna nere vid badplatsen. Samt såg solen gå ned bakom träden samtidigt som vi drack cola och baccardi med sprite. :)
Idag kom jag och Malin faktiskt iväg tidigt och var i Linköping redan vid kl 14. Sen hann jag sova lite och skratta åt dåliga videor innan jag hoppade i duschen. Sen var det dags att möta Malin vid bussen och gå hem till Henrik. När vi kom så var han och Joel faktiskt i stort sett klara med tacosen, så vi fick mest njuta av maten och the Italian Job. :) Nu ska jag väl eventuellt plugga, men lutar åt att slappa framför tv:n och bara njuta. Eller lyssna på Fall Out Boy. Enligt Pete Wentz ska man ju bota Fall Out Boy Syndrome med att lyssna på Thnks fr th Mmrs två gånger om dagen... ;)


Varför just nu? Slå mig hårt så jag vaknar upp ur mina fantasier....

Honda Civic Tour! I wanna be there!



Hittade det här på youtube. Det är introt till Fall Out Boys entré på Honda Civic Tour. Det är så härligt galet att bara det är värt priset ju! Lägg speciellt märke till hur grabbarna kommer på scenen efter ett tag. OBS! Filmen är svart i början, men det kommer snart bilder o allt.... Jag vill ju så gärna vara där!

Uttråkad



Jag är så uttråkad! Orkar inte plugga, men ska göra det ändå..... Men varför känner jag så nu!? Precis innan sommarne med.. Jaja, livet är allt bra orättvist ibland......

Nej ,jag är inte knäpp!

Hahaha! Fick ett personligt meddelande av Pete Wentz. Kan inte sluta skratta. Har verkligen kramp i magmusklerna! :P That shit saved my day!

Psykad av KretaAndreas



Fick just ett sms av min kusin. På hans hotellrum på Kreta. Mika! Varför bjöd du med honom och dessutom låter du honom psyka mig! :P Men på midsommar ni! ;) Då ska jag vara härdad mot alla kommentarer om hur blek jag är..... haha

Pier Pressure wannabe



Jag vill verkligen på pier pressure! CKY, My Chemical Romance, Neverstore, Sunrise Avenue, Billy Talent, Blindside och en massa annat. Ni förstår va!? ;)

En gång om dagen

Shit! Min förkylning är tillbaka! Orka med den uppe på allt! :(

D*N* Angel Baby!

 
Tycker den här videon med DN ANgel var så söt o rolig så jag var tvungen att lägga upp den! Såg klart den serien igår. Så underbar! Men hemskt att den är slut.....

Din falska *****!

Jag trodde inte det om dig. Men nu vet jag. Vi var nog inte så bra kompisar då trots allt. Du får leta efter någon annan spargris om det bara är det du vill ha mig till. Ni får in mer pengar än jag och ändå är du alltid där o tigger! Lär er att hantera pengarna istället Jag har redan lånat ut en massa och aldrig fått tillbaka nått från er! Tror du då på riktigt att jag ska låna ut minna sista pengar som jag behöver själv? Och att tror du på allvar att jag inte vill ha tillbaka dem du redan har lånat? Blev du sur för att jag antydde det är du ju trög! Men betala gärna tillbaka sen när du har pengar. Du borde ju ha mitt kontonummer så många gånger som du fått det. Jag har inte klagat en enda gång på att du inte satt in pengarna när du sagt att du skulle det! Fy fan för dig! Jag trodde verkligen att vi var vänner, men tydligen inte...

I sing it one last time for you



Jag vaknade gråtande ur en dröm idag. Den har spelats upp på min näthinna om och om igen sen dess. På nått sätt så vet jag att det är precis så det kommer att sluta. Det är så det kommer bli. Så jag kan lika gärna sluta hoppas nu. För hur ofta går saker min väg egentligen? Sådana saker går alltid helt förbi mig i alla fall.

Det bästa med helgen och SOF, ja förutom att träffa alla gulliga och roliga c-are då, det var att jag äntligen vet vad jag vill! Eller ska man säga vad jag inte vill? ag vill verkligen inte gå kvar som ekonom. Jag vill inte det! Så om jag inte kommer in på programmet jag sökt (sen anmälan är ingen höjdare även om jag har bra betyg) så tänker jag hoppa av. Vet inte riktigt vad jag ska göra istället i så fall, men det finns alltid något man kan roa sig med...

Just nu vill jag bara hem till småland o mina söta små älsklingar där. Älskade att du blev så glad för att jag ringt Jenny! Tack för att du finns där för mig i vått o torrt även om vi typ aldrig ses.

"I sing it one last time for you. Then we really have to go. You've been the only thing that's right in all I've done./.../Light up, light up as if you have a choice. Even if you cannot here my voice I'll be right beside you dear. Louder, louder, we'll run for our life"

Dagens...

Dagens vill ha: Den är hemlig....

Dagens klädsel: Shorts o Sverige-tröja
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: ponytail
Dagens händelse: Att spela singstar med Malin! :D
Dagens låt: It's hard to say "I do" when I don't
Dagens planer: sova
Dagens saknad: Hmm.. hemlig den med
Dagens dummaste: nja, den är nog med hemlig
Dagens sjuka: Anna PIhl. Sista avsnittet o sånt slut! why?
Dagens drog: My Chemical Romance
Dagens roligaste: Tja, att träffa Malin
Dagens favorit: Malin
Dagens köp: haCoca-cola. 39 was a lucky number!
Dagens godis: ...
Dagens humör: Don't even ask
Dagens ord: ****

Vet att dte var rätt mycket hemligt.. men det är sånt som händer. Tänker inte lägga ut alla mina tankar o sånt i bloggen. . .


One time, two times

 
de här känslorna kom vid fel tillfälle.....orkar inte med det just nu ju! och snart ska man hemåt med... älskar mina små änglar som hälsade till mig idag! Annelie, rebecca, nadja, nicke och jonis ni känns som min famlij! :D

G.I.N.A.S.F.S

 
Hittade den här underbara videon till G.I.N.A.S.F.S. Är en blandning av alla Fall Out Boy videor. Fast det börjar med en annan Fall Out Boy låt som inte är lika bra... :P
Shit vad seg jag är idag! SOF slet verkligen på mig. Har inte orkat fixa mat ens en gång.
Fick Singstar Pop Hits idag! Thank you very much! Har tydligen haft den hela helgen, men den hade hamnat i Sayeds postfack. Gulligt att jag fick den idag då. :P

"A simple rule: every day be sure you wake"

Only for my own good


SOF 2007

Hur kul var det inte!?
Lyckades få ett ruter ess av en isbjörn som var väldigt lik generalen. Lyckades med en massa annat med för den delen. Älskade Simpsons! :D De är ju asgrymma! :P
Shit vad jag behöver sova egentligen, men det får jag göra ikväll. Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv.

Fredag och SOF

Dagens vill ha: Biljett till Honda Civic Tour

Dagens klädsel: Mjukisar och I <3 to hate Fall Out Boy tröjan. Overallen ska på senare
Dagens smink: nada
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: Tja, den tiden jag spenderade på SOF efter klockan 12. SOF ikväll.
Dagens låt: SOF-låten (Leksaksbilen) och Thnks fr th Mmrs
Dagens planer: SOF så klart!
Dagens saknad: Hmm.. Sol?
Dagens dummaste: *top secret*
Dagens sjuka: Hmm.  att han bodde i samma trappuppgång som jag?
Dagens drog: Alkohol och musik
Dagens roligaste: Att jag ska se Pulse
Dagens favorit: SOF
Dagens köp: har inte köpt nått ju!
Dagens godis: chips
Dagens humör: trött
Dagens ord: Leksaksbil


After torsdags SOF

Kvällen var jättebra! Kul att se Henrik spela med Sugarlips. You rock dude! Fick väldigt trevligt sällskap på vägen hem med. Henrik och två okända killar. Vi tappade en efterMcDonalds och Henrik vek av till sig. Sen var det bara jag o en killek var.Och jo.. Nog bodde vi i samma trappuppgång. Men han hade tydligen lägenhet iaf. Lyx! Men min korridor är inte fy skam den heller. Men nu ska jag sova så jag orkar festa imorgon med. Vet ju aldrig vilka människor morgondagen bjuder på. :P

SOF 2007 torsdag

Dagens vill ha: SOF-märke

Dagens klädsel: Ekonomoverall
Dagens smink: mascara, eye-liner och brun ögonskugga
Dagens frisyr: utsläppt och plattat
Dagens händelse: förfest hos malin o sofie....
Dagens låt: det borde ju onekligen vara sof-låten
Dagens planer: festa på sof
Dagens saknad: biljett till USA och Honda Civic Tour
Dagens dummaste: Malin Rudins punktering
Dagens sjuka: Malin Ryttmarker försökte sjunga "I believe in a thing called love"
Dagens drog: sprit och singstar
Dagens roligaste: singstar
Dagens favorit: alla goa människor
Dagens köp: eh... toapapper till Malin?
Dagens godis: jordnötsringar
Dagens humör: party,party
Dagens ord: ruckus


DN Angel

Idag ringde Emelie! Jag blev så himla glad då gumman! :D Sen fick jag reda på att jag går i samma klass som Sveriges snyggaste man. Ja enligt Hänt extra och deras läsare iaf. :P SOF imorgon! Och redan pryder bandet min arm! :D Har sett på DN Angel idag. Har börjat bli lite smått kär i den serien. Stör mig inte ens på att det är på japanska med engelsk text. Men så har jag ju börjat bli en liten manga/anime nerd.:P

Weeee! Singstar Pop Hits!

 
Idag har jag beställt Singstar Pop Hits! :D Så snart kan jag och Malin sjunga "Dance,dance" med Fall Out Boy! :D:D:D
Har inte mått så bra i magen idag och borde verkligen gå och köpa min medicin. Men orka! Den är ju dyr ju! ;P Sen borde jag kanske fixa nytt recept på den lite starkare, men palla! Då kanske jag åker på en ny undersökning och det är bara jobbigt. Är trött på att få en slang nedkörd i magen... Höll på och skriva halsen, men kom på hur det lät :P
Imorgon ska jag försöka orka hämta SOF-bandet, gå till på stan och träffa min langare... Och plugga tyska. Sweet dude!
 Pratade med lilla mamsen idag och jag vill verkligen ha sommar o sol, så jag kan bada i swimmingpoolen! Sen saknar jag min Katzen med. :(
Och snart är det midsommar! haha! watch out ALvesta! You know what happened last year. eh... det vet knappt jag själv, men jag var där iaf. och kul var det! men att bada i poolen när det är svinkallt och röken står ur käften på en kanske inte var så smart. men roligt!

Gaaah! Why?

Lyckades försova mig idag. Inte lyckat direkt.. Däremot var det sköööönt! :D Men nu är det Anna Pihl som gäller. Tänker alltid på min lilla Annelie då! <3 Eller lilla och lilla. Du är ju äldre än jag ju! :P

Hemma och torr!

Kom just hem från Utekravallen. Var verkligen osm att himlen öppnade sig där ett tag. Blev skitblöt! Men det var det värt för att då se The Sounds Maja göra världens snyggaste stagedive! :P Bättre än på film! Men nu ska jag plugga Kassaflödesanalys innan jag sover en timme eller två. Tenta om 5 timmar! :(

Lite tankar

Just nu känns det som om jag står och stampar på en punkt och inte kommer någonstans. Min fysiskahälsa är under noll och min psykiska har börjat svikta. Jag är inte nöjd med att ha det så här.. Men vad ska man göra? Några tips? Jag har funderat på en förändring och har gjort ett val. Men får väl se hur det går med det. Första steget är att få det att gå vägen, sen är det ju inte säkert att jag vill det i slutändan ändå....

Tack Emilia som skickade Patrick's so sick cover till mig! :D You made my day!

Punk'd

Allt jag har att bjuda på idag är en hjärtskärande men ändå rolig video.....

Dead on Arrival

 
Åh vilken dag! Min mage hatar mig verkligen! Kan man hugga av den tro? Har hunnit boka in midsommar iaf. Alvesta is the shit! ;) Har försökt få tag på Linus med, men det var ju rätt dött... Chattade även med en gammal klasskompis och det var trevligt! Kul att höra vad folk sysslar med liksom. Jenny, Rebecca och Annelie. Gud vad jag älskar när ni säger att ni saknar mig! Det får mig att vilja springa hem till er direkt! Tyvärr ska jag ju inte hem förrän den 9 juni. Känns som om det är en evighet kvar... Och när ni ber mig komma hem så vill jag lyda er, mina små älsklingar! Men vi får ta igen det i sommar !:D Senaste avsnittet av Veronica Mars var bra. Hehe, avdankade rockstars är alltid kul! :P

Hush Sound

 
Idag har jag haft asont i magen(som vanligt :P). Men har i alla fall lyckats plugga en hel del. Lyckades också hitta ett nytt band att digga: The Hush Sound. De har grymt skön musik. :) Sen har jag funderat vidare på det där ryktet någon dag... Tänk om det är sant? Tänk om det händer? Då måste jag vara där! Kosta vad det kosta vill! Men tänk om det inte stämmer? Gud, vad jag skulle bli besviken... Fast kanske inte lika besviken som om det faktsikt hände och jag inte var där... Får nog ringa brorsan och berätta för honom. Malin vet nu. Men du håller tyst om det! Hela Sverige ska inte veta.. ;) hehe... Because I've got a Dirty secret... ;P Är inte remixen av Grand Theft Autumn underbar?

Little things

 

I slutändan är det de små sakerna som tar mig igenom dagen. Den här videon fick mig att le i en timme. Visst att den är lite barnslig, men rätt kul ändå. :D "The best way to make it through with hearts and wrista intact is to realize 2 out of 3 ain't bad"

Hoppas det är sant! :P

 
Haha, idag ska jag bara plugga och plugga. Eller ja, duscha med då... Men jag har höt så goa rykten så jag verkligen hoppas att det är sant! Tänker dock inte berätta dem för någon mer än Malin och Linus just nu... Är ju inte kul om ALLA vet för då har jag ingen chans längre... Hehe, klart jag har. Ska dock söka mer info om saken nu. :P

Patrick Stump is the King!


 Idag har jag varit hemma hos Malin och lyssnat på skvaller. Hehe... Träffade ANdreas och Max vid övergångsstället men det tog lite tid innan vi fattade det. :P Men hos Malin var det mysigt annars. Saknar min lilla Jenny! Chattar med dig nu babe! :D Om ni ser/lyssnar på videon så måste ni väl hålla med om att Patrick Stump har en wunderbar röst? Jag älskar den! Vill verkligen höra grabben live igen. Checka också in Gymclass Heroes' senaste video Cupid's Chokehold där Patrick också är med och sjunger. Åh! Jag vill se honom igen! Eller ja inte bara honom utan hela Fall Out Boy. :)

Emo goes R'n'B

Jag gick på togan igår och det var kul! :D Är sjukt roligt att hoppa hoppborg iklädd ett lakan. By the way: Hur underbar är han inte lilla Patrick! Han har grym röst! Och han kan sjunga rock med. Min favvosångare just nu. :) Älskar min Malin! tack för att du finns!

Till Malin! I found it!

Den här videon är till Malin. Jag hittade det! :D Vår favoritdel på hela konserten. :) De pratar så vackert om Sverige

Where is your boy tonight?



Ännu en video från Fall Out Boy konserten. :) Man! Vill jag tillbaka elelr vill jag tillbaka? Honda Civic? Någon som vill bjuda?

Pete talking shit

Tja, typ vad Pete sa innan min crapy video i inlägget innan....

Learn english from the best

Hmmm... Den här filmen väcker goa minnen. :) Men kommer även ihåg hur trött och varm jag var...

Leave me alone

Det är väl nu man ska skriva om hur underbart bra man har det och hur kul man kommer ha det ikväll. Men jag känner inte så. I går trillade jag ner i det där svarta hålet igen. Jag har inte ens varit i närheten av att känna så det senaste året så det kändes ungefär som att bli överfallen bakifrån. I didn't see that coming. Vet allvarligt inte hur jag lyckades ta mig hem från Malin. Jag fick sån ångest och yrsel och jag är rätt säker på att min gång inte var så rak. Men hem kom jag ångesten försvann väl. Men är helt slut och orkar absolut inte gå på togan ikväll. Vill ligga hemma under täcket och gråta. Jag orkar inte börja om det där helvetet igen. Men jag har ju kommit ur det innan... Men det krävs mycket arbete. Det värsta är att jag inte vet varför det kom nu. Jag har ju inte alls mått dåligt på det sättet. Visst jag har väl inte varit superglad heller, men jag har i alla fall varit glad och till och med lycklig. Nej, men är det nu man ska gå och börja förbereda sig för att träffa folk? Måste jag?


" Bury me standing under your window with the cinder block in hand. Yeah cause no one will ever feel like this again. And if I could move I'm sure it would only be to crawl." The Pros and Cons of Breathing- FOB

"My pen is the barrel of the gun. Remind me wwhich side you should be on." The Pros and Cons of Breathing

I believe in a thing called LoVe

Idag har jag inte gjort så mycket än. Har skallebank och är frökyld. Har dock hunnit se det senaste avsnittet av Veronica Mars! :D Så himla bra! Men måste vänta en hel vecka på nästa :( alborg var annars kul. Orkar inte skriva så mycket mer än att grillfesten var väl lyckad och Akuten ännu roligare.. Hahaha