SJUUUK!

Fan också! Jag är sjuk och det får jag ju inte! Har inte orkat packa idag ens, så det får jag stressa med imorgon...

Hade tråkigt och översatte 1000 Meere till svenska. Gråter fortfarande av den...

1000 Hav

Gatorna är tomma jag är svår att göra till lags

Natten har förlorat mig

En kall vind fryser världen

Solen har frusit ihjäl

Din bild är säker jag bär den inom mig

Över 1000 hav tillbaks till dig

Tillbaka till oss

Vi får inte tappa vår tro

Lita på mig


Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Genom 1000 mörka år utan tid

1000 stjärnor drar förbi

Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Fortfarande 1000 gånger genom evigheten

Då är vi äntligen fria


Någonstans finns platsen

Som bara vi två känner till

Allt annat går som planerat

Pulsen i ådrorna är alldeles för svag

Men på något sätt slår våra

Hjärtan genom natten

Lita på mig


Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Genom 1000 mörka år utan tid

1000 stjärnor drar förbi

Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Fortfarande 1000 gånger genom evigheten

Då är vi äntligen fria


Ingen och inget tar vi med

Och ibland ser vi tillbaka på

1000 hav brett

1000 år utan tid

1000 hav brett

1000 stjärnor drar förbi förbi


Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Genom 1000 mörka år utan tid

1000 stjärnor drar förbi

Vi måste fortfarande bara 1000 hav brett

Fortfarande 1000 gånger genom evigheten

Då är vi fria

Låt dig driva till mig

Jag låter mig driva till dig

1000 hav brett


1000 Meere



Den hår låten får mig att gråta floder!

Min helg:
Höll på att bli dödad pga en hamburgare. Akta er för dem som käkar på oxgrillen!
Blev nästa veckas f*tta.
Vann i UNO! :D
Sög på NHL 2007
Drack öl och kastade pappersflygplan
Åkte en massa bil
Träffade familjen :D

bara en låt



orkar inte skriva idag så ni får bara en låt jag har på hjärnan nu. Hey there Delilah är skiiiitfiiiin juh!

aja, heter Hanniballepungtvättmaskin nu iaf....

Ein neuer Tag



SKIIIIIIIIITTRÖTT! Tåget var ju hur segt som helst! Sitter och drömmer om lilla David Bonk och fudnerar på att sova innan David och Andreas kommer hem.
Kan vi inte ta en omväg om Düsseldorf när vi är i Tyskland Malin? Jag vill! Och har kanske råd med. XD

YIPPIE!

Hemtentan inlämnad.. förmodligen IG, men äsch!
Upp tidigt och åka till Alvesta i morgon! :D

Du å jag Sofie! <3

Typ en helt vanlig konversation mellan mig och Sofie.



Jag: Kan du inte tvinga honom att ringa mig och säga det?



Sofie:
MOAHAHAHHA, kan ju försöka! jag har ju de inspelat på min telefon, så när jag är där nere, jag ba: call hanna and say this: *spelar upp* "[i]watta bjootifoll weddhá, nice nice nice.[/i]" *bill skrattar* bill säger: " of course, give me your phone so i can call her then!" *ger telefonen till bill* *ser nöjd ut och sitter och kollar på MIN telefon som BILL håller i* *dreglar* *hanna svarar* bill säger: "hallo, this is biäll." (jag tycker det låter så när han säger bill på engelska xD) hanna svarar: "HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ! " *sofie hör detta* sofie säger: "nej, inte haj, ABBORRE!" *hanna und sofie skrattar* *bill fattar noll* bill säger: "watta bjootifoll weddhá," *bill sätter handen som skydd för ögongen och fortsätter: "nice nice nice." hanna sitter tyst och bara glor rakt framför sig med öppen mun, tills hon lyckas få fram: "neyah, abp, ptf!" bill säger: "HUH!?" *sofie skrattar* bill säger: "i don't understand what she's saying, here." *bill ger tillbaks min telefon* bill säger: "cool phone by the way." sofie svarar: "thank you sweety."

*bill rodnar och sofie börjar fnissa* bill säger: "what the hell are you laughing to!?" sofie svarar: "YOU!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!" *bill rodnar ännu mer och ser lite stött ut* bill säger: "nobody likes me.." sofie säger: "no, that's true," *bill frå blanka ögon* sofie fortsätter: "'CAUSE EVERYBODY LOOOOVES YOU!! i laughed at you just because your so cute!" *bill glor på sofie med stora glada ögon* *sofie ger bill en puss på kinden* *bill rodnar igen* *sofie fnissar igen* denna gång ser bill lyckligt på henne. sofie FLYGER upp och kom på att hon har fortfarande hanna kvar i luren. sofie säger på svenska: "alltså förlååååååååååååååååååååt, men jag och bill hade lite mysigt." hanna säger: "jag hörde väl deeeeeeeet! *BLINKBLINK*" *sofie rodnar* *BILL fnissar* sofie säger åt hanna att hon måste lägga på men ringer sen. fort som de lagt på greppar sofie en kudde och slår till bill i huvvet med den. bill ramlar ner på golvet och ser lite förvirrat runt sig. säger: "why did you do that?" sofie säger: because you're soooooooooooo cute, my head just screamed after to do that!"


Jag: Sa det inte bonk när han trillade i golvet? Hahaha


Sofie:

*sofie ler hånfullt* bill låtsades se lite sårad ut, men misslyckades totalt och istället greppade han också en kudde, och så var kuddkriget i full gång. bill slår till sofie så hon slog i en vägg. *BONK* sofie verkar inte fatta nånting och skriker: "WHERE THE HELL IS DAVID!?!?!?!?!?" bill ser förvånat på henne, och sen helt oförberedd får han en kudde i huvvet. bill slår lite med kudden på sofie. sofie skrattar och gör lite motstånd. då tar bill tag om sofie och lyfter henne och "RÅKAR" ramla ner med henne i sängen. de skrattar så mycket att det inte kan andas. till slut lyckas de i alla fall med att lugna sig. de ligger och tittar varandra i ögonen. bill öppnar munnen, för att säga något, lite nervös för tystnaden, men sofie hinner först: "you're so cute!" bill: "yah, i knooooow! " sofie svarar: "yah, you're BIG EGO!!!!, no seriously, your personality, i love it." *bill rodnar* denna gången fnissar inte sofie, hon bara ler och kollar på bill som tittar lite försiktigt sofie ögonen, säger kort därefter: "and i have always thinked that you are the most beutiful i've ever seen."


Jag: Naw! <3

Sofie:

bill tittar fortfarande in i sofies ögon. sofie får värsta chocken, driver han med henne?! det måste han göra! men när hon kollar in i bills ögon, ser hon att de talar sanning. sofie är överlycklig. hon ger bill en kort puss och tänker gå och kolla vad tom och madde har för sig, (tom och madde är mina bästavänner, de 2 och bill), men bill drar tillbaka sofie och ger henne en lång underbar kyss. tom och madde kommer kort därefter och kollar på oss med stora hoppfulla ögon, (tom och madde är bara kompisar) tom och madde säger i kör: "have something happend? " bill och sofie bara kollar på varandra leénde, och när de ser tom och maddes miner börjar de gapskratta!


Så dålig dryg humor

Någon går in i väggen så det låter *bonk*

Jag ser mig om och skriker: Var fan är David?


*Hanna och Sofie bryter ihop av skratt*

Ursäkta min dåliga humor! Vet att många inte fattar, men Sofie gör det! Sen är frågan om ens du tycker det är skoj! hahaha

Ingen fest :(



Bäst idag: MINA SCREISTÖVLAR KOM!

Annars var det mest plugg hemma hos Malin. Sen lurade vi med Malin till HG. Jag, Malin och Malin alltså. Och en massa utbytesstudenter. Ville egentligen ha festat, men så blev det inte :(

Låten är så sorglig btw!

Haha, vad ska man säga?



Jag tycker att jag kan få hjärnsläpp och dåliga idéer. aldrig mer efter att ha sett den här videon iaf! Hahaha

Idag pluggade jag med Malin. Ganska trevligt, men inte så kul kanske.

Ja, sen smet jag ner på stan och lekte med Veronica och införskaffade en sjal, armar med vantar, BRAVO och hårfärg. Saknar dig redan ju!

Ja, sen blev det lite tvspel med Elenor och Malin. Inte samma Malin. haha

Nu prison break och kakor.

Hm, vet du hur ledsen du faktiskt gjorde mig?

Min nya depp video



Den här videon har gjort mig deppig hela helgen. Ja, fråga inte varför för jag har inga bra svar. Men Veronica förstår mig iaf. :D Yay, vi ska leka imorgon! :D

Om 2 veckor är jag, Malin, Veronica och Sofie på konserten vid den här tiden. I'm scared! och längtar! Men ändå inte .Fan, nu gråter jag igen.. Ja, ingen fattar. Eller jo Malin och Veronica...

The Click Five



Jag har hittat ett nytt band att "knarka"! Det här börjar bli jobbigt nu. Måste jag vara så fucking musikberoende?

Nevada Tan



Den här videon är så cooooool! Gillar Nevada Tan jag! :D

Yippie!

image25

Ser ni så fin? Haha jag vann! Och sen är jag sjuuuukt bakfull efter gårdagen! Det är farligt att festa med utbytesstudenter. Ska man gå och sova lite till? Och sen ta sig till hemköp om några timmar? Låter inte fel va?

VANN JAG?

Alltså kom typ just hem, bakfull som fan. Hahaha, men gårdagen var MEGAbra! Men ja, lyckades gå in på tokio-panic och döm min förvåning när jag insåg att jag vunnit oneshot tävlingen! Hur gickdet till? Käste jag ens rätt? Alltså hände det? Jaja, lägger ut texten jag skickade in och hoppas att de inte inser sitt misstag! :p

Bill

Först hade han tyckt att Gustavs idé hade varit underbar, men nu var han inte alls lika säker. Bill var van vid att folk tittade på honom, men i den här situationen var det bara hemskt. Han såg sig om och kunde se att alla såg på honom, viskade och till och med skrattade åt honom. Helst ville han bara sjunka igenom jorden, men han hade inte en sån tur att marken öppnade sig under honom. Snön som täckte marken var dessutom så hårt packad att den inte gick att sjunka ner igenom.

- Visst ska det här bli kul? sa hans tvillingbror och knuffade honom i sidan.

Bill som inte var van vid att stå på ett par skidor höll på att tappa balansen när Tom puttade på honom.

- Jo, då det ska bli jättekul! Speciellt med tanke på att du och jag är så bra på skidor att vi får vara med i barnskidskolan. Det ska bli hur kul som helst att göra bort sig inför alla småbarn, muttrade Bill.

Han var faktiskt lite tjurig över att han gått med på den här resan. Hans tanke om en semester var inte att bryta benen i fjällen utan snarare att ligga och gassa på en strand. Att han dessutom skulle behöva förnedra sig tillsammans med en massa barn gjorde inte saken bättre. Som tur var hade han ju Tom vid sin sida. Ändå suckade Bill och önskade att han precis som Georg och Gustav kunde susa nerför de stora backarna.

- Du Bill, jag tror att det är vår skidlärare som kommer där. Den där killen som ser så hurtig ut. Synd, jag som hoppades på en snygg tjej som kunde ge mig lite privatlektioner efteråt, suckade Tom.

Bill bara himlade med ögonen. Kunde hans bror aldrig tänka på något annat än tjejer? Istället borde Tom kanske tänka över det faktum att de snart skulle åka nerför barnbacken. Barnbacken! Herregud, det här skulle bli något av det mest pinsamma han hade varit med om i sitt liv.


Tom

Tom såg på sin tvillingbror som såg helt förstörd ut. Klart att det var lite pinsamt att de skulle få åka med de mindre barnen, men hur svårt kunde det vara egentligen? Han och Bill borde ju glänsa i gruppen och sen få ge sig utför de stora backarna. Han längtade till dess för där skulle han kunna "råka" åka in i alla snygga tjejer. Ingen skulle ju kunna bli arg på honom för det om han log sitt mest oskyldiga leende.

- Hej och välkomna till skidskolan! Jag heter Janne och kommer vara er instruktör den kommande tiden.

Ungefär där slutade Tom att lyssna. Han stod inte alls ut med Jannes självsäkra flin och alldeles för bruna ansikte. Varför kunde han inte ha hetat Jane och vara något av det sexigaste som blivit född till denna jord?

Den första timmen fick de träna på att åka rakt, svänga och bromsa. Till sin förtret upptäckte Tom att det inte alls var så lätt att åka skidor som han hade trott. Många av barnen var bättre än honom, ja till och med Bill hade lätt för att lära sig. Efter ett tag hade han ändå lärt sig grunderna hyfsat och skulle få åka i hinderbanan. Den var byggd så att man skulle åka slalom och ibland ta sig igenom små portar. Tom såg på banan och önskade att han hade varit lite mindre så han inte skulle behöva böja sig fullt så mycket för att komma igenom portarna.

Innan det var hans tur såg Tom på medan Bill klarade hinderbanan galant. Då kände han sig säker på att det skulle gå bra för honom med. Kunde hans tvilling och de små barnen klara det så skulle väl inte han själv kunna vara sämre. Han tog ett djupt andetag och gav sig ut i banan. Till en början gick det bra och han fick upp självförtroendet tillräckligt mycket för att våga kasta en blick ut i en av de medelstora backarna som löpte längsmed barnbacken. Där såg han en av de vackraste tjejerna han någonsin sett. Tom kunde inte slita blicken ifrån henne. Sekunden efter blev allt svart.


Gustav

Gustav var överlycklig över att ha fått med de andra på skidresan. Han älskade att åka skidor och hade längtat efter att få ta en paus ifrån allt turnerande och alla intervjuer. Hela dagen hade han och Georg åkt upp och ner för de stora backarna. De sista två gångerna hade de tävlat om vem som kunde komma ner först och nu var dem helt slut.

- Har du lust att åka och titta på tvillingarna i skidskolan? flämtade Georg fram.

Gustav nickade. Just nu orkade han knappast åka mer och att se bröderna Kaulitz åka med småbarnen tilltalade honom på något sätt. Han och Georg skidade bort mot barnbacken. De hann precis i tid för att se Bill avsluta hinderbanan. Gustav blev lite imponerad över hur snabbt sångaren verkade ha fått koll på hur man åkte skidor. Sedan var det Toms tur. Han verkade inte vara lika bra som Bill, men klarade sig bra ända tills han såg ut mot den större backen. Gustav förstod inte riktigt vad som hände, men Tom lyckades missa en port och åkte rakt in i den. Hans haka slog i överdelen av porten och han föll som en fura.

Gustav visste att han borde ha skyndat sig fram och tittat hur det hade gått för hans vän, men det hela såg så komiskt ut att han inte kunde låta bli att skratta. Ja, han skrattade så mycket att benen vek sig under honom och han knappt fick någon lust. Plötsligt kände han hur någon flög på honom och började trycka upp snö i ansiktet på honom.

- Jag kunde ha dött och du ligger och skrattar åt mig! Vad är det för fel på dig egentligen? kunde han höra Tom skrika.

Detta fick Gustav att skratta ännu mer. Det var nog ingen chans att man dog av att åka in i en av barnportarna.

- Mehehen, det såg ju så kul ut, fick Gustav tillslut fram.

Detta resulterade i att han fick snö nertryckt innanför jackan. Kylan fick honom att skrika till.

- Jag ska döda dig för att du lurade med oss på den här resan! Jag har just gjort bort mig inför en snygg tjej och alla småbarn skrattar åt mig. Jag behöver inte ta skit från dig då! skrek Tom.


Georg

Georg stod och såg på Tom och Gustav som bråkade. De såg rätt roliga ut där de låg i en hög full av, armar, ben och skidor. Han hade också skrattat åt Toms missöde, men kanske inte lika mycket som Gustav. Han kunde känna ett uns av dåligt samvete över sin skadeglädje, men vem hade egentligen kunnat låta bli att skratta när Tom körde in i porten? Hans fåraktiga min när han reste sig upp och borstade bort snön hade knappast gjort det hela bättre. Georg tänkte att det var tur att Tom tog ut sin frustration och skam på Gustav istället för på honom.

Han hade varit så långt bort i tankarna på Toms vurpa att Georg inte märkte att de två brottandes killarna närmade sig honom. Plötsligt råkade dem stöta till honom. Utan att han hann reagera började han åka nerför backen. Istället för att försöka få kontroll över situationen fick han panik och började fäkta med armarna. På en sekund hade han glömt allt han någonsin hade lärt sig om att bromsa och svänga. Det gick allt fortare och när Georg såg en stor gran närma sig kunde han känna skräcken komma. Precis innan han slog i grenarna blundade han för att slippa se eländet. Han kände hur en gren träffade magen och all luft försvann ur honom.

En timme senare satt Georg på sjukhuset och fick benet gipsat. Granen hade fällt honom och i fallet hade han lyckats med att bryta benet. Han var glad över att det inte var en arm i alla fall. Nu skulle han ju kunna fortsätta spela på sin älskade bas. Georg suckade och tänkte att nästa gång Gustav ville ha med dem på semester skulle han se till att det blev en solresa.


Verdammt! Livet i en korridor ja



Kul att bo i korridor! Är astrött och så är det fest här ikväll! Så nu dricker jag vodkashots och ska snart ut o vara social! ORKA!

Sofie är förresten jättegullig! :D

An deiner seite, nästan iaf



Har suttit och lipat till den nya Tokio Hotel videon. Det kändes så nära helt plötsligt! Synd att den inte finns på youtube än bara.
Men jag ska till Tyskland! Miihiii!
Och på måndag ska jag träffa Veronica! :D

Glädjeskutt eller?



Vi ligger fortfarande lite lågt med det här, så jag viskar nu. Men det verkar som att två ifrån TÖTHM ska se Tokio Hotel i Essen den 4 november. And I'm so happy about it! Veronica jag sitter med ett stort leende och vågar itne tro att det är sant! :D

Snälla! Jag saknar er!



Fan vad jag saknar er! Kan nin inte vara hos mig nu?

Ich bin Kaputt wenn ich bin allein. :(

Beweg Dein Arsch



Mitt beroende av tysk musik fortsätter. LaFee är ju bra! Hennes texter är rätt bra med. Men ja, hon är kanske lite ung och den här videon är inte världens bästa. Men diggar låten! Hur dansar dem egentligen förresten? Och gissa vilken kille jag tycker är het?

Das gegenteil von Liebe



Inga kommentarer behövs: Jag vill ha honom och hans fina lägenhet i Berlin! XD

Lovesongs (they kill me)



Fanträffar är farliga eftersom man bara MÅSTE kolla upp vad alla andra lyssnar på. Sen är ju BRAVO och YAM! dangerous med! XD Men den här låten gillar jag. Komme nog börja lyssna på Cinema Bizarre nu. Eller kommer lyssna på mycket tyskmusik XD

Är det bara jag som tycker att Jörn Schlönvoigt är het? Och att hans låt Das gegenteil von Liebe är rätt bra?


TA MIG TILLBAKA TILL IGÅR! SAKNAR JU ER FFS!

Take me back!

TH-träffen!

Ord kan inte beskriva hur bra den här dagen! One of the best ever! Älskar er ännu mer nu! <3
Och så träffade man ju nytt folk att tycka om med :D



T.Ö.T.H.M.

Snart lördag!

T.Ö.T.H.M.

Om ca 30 minuter är det lördag. Ne lördag jag har längtat ihjäl mig efter i flera veckor nu. Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få träffa T.Ö.T.H.M. De är tjejer som på kort tid har kommit att betyda otroligt mycket. Ich liebe T.Ö.T.H.M. helt enkelt! ♥

Finger at the trigger



Igår ringde min lillebror! :D Jag blev lycklig som fan! Var nog det bästa på hela veckan.

Jennie har fått mig addicted vad det gäller Escape the Fate. Well, thank you Jennie *sagt med cartman röst*

Eh, ska plugga med Elenor. Och med tanke på hennes kommentarer sist så borde jag nog vara lite rädd

Secondhand serenade



Haha, jag mår inte alls bra nu, men skitsamma! Finns en massa fint att fokusera på istället. Som Secondhand Serenade till exempel (eller vad säger ni Jennie och Veronica och alla andra jag fått att börja lyssna på dem?) Tack Zaih för att du har så bra musiksmak och delar med dig till mig. Skulle verkligen vilja dra till Jönköping och se Her bright skies, men det får bli någon annan gång.

Veronica har gjort mig beroende av
www.tokiohotelfiction.com tack så mycket! XD Ska inte säga vilka jag läser där, men tack för tipsen iaf ;)

Har beställt ett par schrei-stövlar idag! :D Kommer ha dem snyggaste skorna i Linköping! Eller i alla fall de mest originella :P

Malle! Gud vad jag längtar ner till Tyskland nu! Vår resa kommer bli så himla perfekt! Glöm inte filt och varma kläder bara! ;)

Ich kann auch ohne dich



Haha, jag har börjat gilla Killerpilze! De har så sköna texter tycker jag :P

Tjejkväll hos Elenor kan man väl säga. Var skönt att få prata och skratta lite med Malin och Elenor faktiskt. Händer inte så ofta nu för tiden.

Lyssna på Escape the Fate med! De är bra! :D

Schrei-stövlar!

Jag har ångest för jag vet inte hur jag ska göra. Köpa eller inte köpa stövlarna? Vill ju så gärna ha dem!

Sen är jag tydligen så modig att man kan skriva om mig i uppsatser. Det har jag fått veta idag iaf. :D

Jönköping och biljetter

Asta: Eh, jag vet ju inte hur man ska kontakta dig så svarar här och hoppas att du läser. Jag beställde mina biljetter på www.eventim.de . De var bra och biljetterna kom hem snabbt. Men tänk på att man måste betala med kreditkort.

Jo, de senaste dagarna har jag gjort en massa. Borde väl berätta om overallsinvigningen, men jag hoppar det. För det som betytt mest de senaste dagarna var resan till Jönköping. Nu tycker jag inte att det är en rolig stad och deras hockeylag ska vi inte prata om... Men att för första gången träffa Malle och få umgås med henne var så himla kul! Skönt att veta att vi faktiskt funkar tillsammans och dessutom är ganska lika med. Vår resa till Tyskland komer ju funka über bra! :D Lite gött att få prata så mycket man vill om Tokio Hotel med. :P På pressbyrån hittade vi dessutom både BRAVO och YAM! YAY! Vill fan prenumerera på dem tidningarna. :) Men nu längtar jag till Tyskland så att jag dör! Kommer gå under den här månaden ju!

På lördag är det fanträff i Linköping med! :D Love it! I realy love it! Ska få träffa Jennie, Veronica och Johanna! (Jo, JOhanna vi ska ha dit dig till varje pris!) Sen en massa andra söta med förstås :) Lääääängtar! Är nog ingen idé att min omgivning pratar med mig den här veckan alltså :P

Jo, just det! Jag och Jennie är bäst på Duellen! ;D

Lejonkungen!



Världens sötaste video eller? Lejongungarna är så underbara! Vill ha! Skulle vilja vara dem bara för att få sitta i kilalrna knä. Moahaha! Uppdatering om de senaste dagarna komemr snart med :)

Durch den Monsun



Hahaha! Jag fick den här videon av Johanna för några dagar sedan. Det sjuka är att jag fortfarande sitter och skrattar högt åt den. Vad får dem allt ifrån? "Fuck me through the monsoon!" Ja, jävlar. Eller ska man säga ja gärna? Hahaha, sen är Bill så söt när han sitter och tänker med. Hans lilla lek med tungan får det att kittla i magtrakterna.
Bara en månad kvar tills jag är på konserten! Fatta! Jag och Malle har bokat rum på hotell Sheraton iaf. Det ska bli så himla sjukt kul det här! Och vi lyckades ju prata på i två timmar i telefonen, så att vi inte känner varandra ska nog inte vara några problem.
Men nu ska jag fixa inför overallsinvigningen. Synd att min overall inte kom i tid. Men då kan jag ju smutsa ner min gamla äckel overall istället... :P

Hur gick det till?



Hur kunde något jag gör bli så stort? Hur kan det varje dag få mina tårar att falla samtidigt som det är det bästa i mitt liv? Hur kan mina ord leda till sådana saker? Känner en sådan jävla press på mig just nu. Och ett stort ansvar över vad jag har startat...

Förlåt för vad jag gjorde i förrgår! Men det var nödvändigt....

I rather feel pain than nothing at all

Men Gode Gud! Haha, som värsta Norrhultsbon

Alltså jag orkar inte med allt tjabb och all press. Snart lägger jag ner hela projektet och går och dunkar huvudet i väggen istället. Då får jag säkert hjärnskakning igen och slipper allt i en vecka eller två...

Tack så mycket!



Fick den här underbara videon av Veronica. Tack så mycket!

Me nu längtar jag sjukt mycket til Tyskland! Bara en månad kvar nu. Och så ska vi ses i Jönköping på lördag. Perfekt ju! :D

Vad gjorde jag innan Tokio Hotel kom in i mitt liv? Eh, var besatt av Fall Out Boy ja... Men genom TH har jag fått kontakt med så underbara människor. Ni tjejer får mig att skratta, gråta, må bra och jag vet inte allt. Älskar verkligen en del av er som om ni vore mina systrar. Och ändå har vi aldrig träffats. Men den 13e så får jag se en del av er iaf. :D

I miss you



Varför kan inte bara alla jobbiga tankar försvinna? Jag vill med få vara glad i mer än en dag...

...And then I turned seven

Time has run out, for me.
Everything's distant and I don't know what to believe.
It's so hard, lost in the world confusion.
And I need to leave, for a while.
Life is so meaningless, there is nothing worth a smile.
So goodbye, I'll miss you.

And I'm sorry, but this is my fate.
Everything is worthless, no one who wants me to stay.
And I'm sorry, but I've waited too long.
So here's my goodbye, no one will cry over me.
I'm not worth any tears.

It's been the years, of abuse.
Neglected to treat the disorder,
That controls my youth, for so long.
I'm in a fleshy tomb, buried up above the ground.
It's no use, why should I hold on?
It's been five years, don't need one more.
So goodbye, life's abuse.

And I'm sorry, but this is my fate.
Everything is worthless, no one who wants me to stay.
And I'm sorry, but I've waited too long.
So here's my goodbye, no one will cry over me.
I'm not worth any tears.

(Every 18 minutes, somebody dies from a suicide.
Every 43 seconds, somebody attempts one.
If you, or anybody you know, is suicidle,
Call 1-800-784-2433.)

And I'm sorry, but this my fate.
Everything is worthless, no one who wants me to stay.
And I'm sorry, but I've waited too long.
So here's my goodbye, no one will cry over me.
So here's my goodbye, no one will cry over me.
I'm not worth any tears.

Faen! Jag vill inte!



Jag visste att tidningsartikeln handlade om dig. men varför sa du inte det när du ringde?

Nananananananana



Fortfarande sjukt förkyld, men det får gå ändå. Ska snart knalla och köpa biljett till overallsinvigningen! Göttans!

Hm, har blivit kär i några nya band med. Men ska försöka fokusera på Tokio Hotel nu. Bara en månad kvar tils jag drar! :D:D:D

Hm, den där bilden på Tom är mer än lovligt het! ag får ju ryck när jag ser den! XD