Hanna har spelat hockey!

Ha ha ha. Idag spelade jag hockey mot a-laget! :p jag och kristin fick några fina kommentarer från killarna. De blev lite nervösa när det var tjejer på plan. Men kul hade jag! Sen att man inte kan gå ut fler gånger är en annan sak. Skriver mer när jag kommer åt internet. Kram och gott nytt år!

hemma igen! :D

ja, nu är man i Åseda! :D
Var hos mammet. men till att börja med. :) det var kul! deras nya hus är asfint! 5 boxplatser och sen gäststuga och swimmingpoool! :D
men nu är jag hemma hos min älskade becca! :D är askul! oh Sara vore stolt om hon visste att vi satt här o drack kosken. :D jag tror jag är full! :D
men nu är det så att hanna kanske ska spela hockey mot Åsedas A-lag. lugnt enda tjejen i såfall. men kul lär det bli. Åseda United mot a-laget! :P hoppas Puttemenade allvar.det vore ju askul!
glömde skriva att jag åkte tåg med melody clubs sångare. värsta söta bebisen har han! han var fan bättre än alcazar! älskar mina vänner här! och era julklappar är underbara! ljusen skauppsåsnabbt som möjligt och parfymen lär varaslut inom en månad.
PUSS TILL ALLA!


Malin! jag saknar dig!!!!

en liten historia

Rögles A-lag har ett möte ett par dagar före derbyt mot Hammers. Mats Waltin säger: "Okej, killar, jag vet att de är hopplösa sopor och att vi inte vill spela mot dem. Men vi måste, annars blir de skitsura på hockeyförbundet."
Per Arlbrandt skiner upp: "Jag har en idé! Ni andra kan gå på puben, så spelar jag själv mot Hammers. Jag är bra nog att kunna klara av dem utan er hjälp, de är ju trots allt hopplösa sopor som man inte kan ta på allvar."
"Jättebra idé", säger Waltin. "Så gör vi!"

På matchdagen är laget på puben och spelar biljard när Waltin kommer på att matchen är igång. Han slår på text-tv:n och får se ställningen: Halmstad-Rögle 0-1 efter två perioder, målskytt Per Arlbrandt utan assist. Killarna i laget jublar och beställer in mer öl.
40 minuter senare kollar de text-tv igen.
Halmstad-Rögle slut, 2-1 efter straffar.
"Vafan nudå!?", skriker laget i korus. Alla lämnar baren och åker i ilfart med taxi till Sannarpshallen. Där hittar de Arlbrandt sittande i omklädningsrummet med hängande huvud.
"Vad var det som gick fel?", frågar Waltin.
Arlbrandt säger skamsen: "I början gick allt bra, och jag hade matchen under kontroll. Men sen gav den jävla domaren mig matchstraff fem minuter in på tredje perioden."

Helgen

Mådde piss i fredags, vilket inte var så kul. Men tog en heldag i sängen och pluggade väl lite med får jag erkänna.
I lördags mådde jag bättre (men kanske inte fult så bra som jag intalade mig). Men när Malin och Ellinor kommit hem till mig med lite Kosken och Powerking så mådde jag helt plötsligt otroligt bra! :D Vi skulle ju ha besökt hg, men hamnade visst tillsammans med Carina och Sofi på NH. Vilket var rätt kul. Vi stötte ju på en del från klassen bland annat.
Mest umgicks jag nog med Nisse Och Calle. Why? De var ju trevliga iaf och bjöd på kebab och pommes när NH stängde. Gick ensam hem till Ryd, vilket inte är att rekomendera, då detta är otroligt tråkigt.
På söndagen hade jag ont i magen och låg och skakade i sängen, men sent omsider gick det över och jag hamnade hemma hos Malin (efter att ha lämnat av Ellinor vid tåget och ett besök på McDonald's) och bytte julklappar och kollade på när Malin, Sofi och Carina gjorde julgodis.
Jag fick en skitbra bok som heter konsten att strula. ME LIKE! :P den har humor iaf. haha
Idag hade jag återigen asont i magen och har väl inte direkt orkat göra nått. Lyckades sova trotts renoveringen rakt under mig. :) Då måste man må dåligt alltså för den kan väcka döda.
Plugg hemma hos Malin imorgon och sen är det bara ett tidigt seminarium kvar innan jag får åka hem! :D


varför?

varför, varför, varför, varför, varför, varför?
Ett enda ord som betyder så mycket. Ett ord som gör att jag kommer gråta när jag ligger i min säng. Inte för att jag är ledsen utan bara varför? Snart får jag åka hem iaf. :)
Champagne och kebab är gott.
PUSS

en liten dikt till dig

Alla tårar jag grät
I min ensamhet
Var för dig.
Du vässar dina klor,
Jag målar läpparna med blod.
I den frostkalla natten
Jag så många gånger såg
Vad jag inte fick se
Och hjärtat frös sakta till is.
Ditt svek drev mig in
På mörka stigar
Som stack ännu en kniv i hjärtat.
Du var nattens varelse,
Jag endast en skugga av mitt forna jag
Dina ord kan inte längre såra
Alla lögner är redan sagda.
Och regnet blev vår vän
För vem kan se tårar
När änglarna gråter?



Den här dikten skrev jag till en som betyder mycket, men det kan aldrig bli som förut mellan oss.

Hide away

Hide Away

Dont tell me not to leave
Right before I go
you dont even know
what youre asking me to do
dont tell me honey please
I have made a choice
There’s nothing in the world
You can do to change my mind

Was looking for a place to hide away
Instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again..


I must admit that I
Been feeling so alone
Its what I am
Its what I’ve been, what I’ve become

Dont push it we both know
Im falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine


Det bidde en vinst

Kan säga att jag hatar byggjobbare som börjar riva saker i källaren tidigt på morgonen. speciellt när man bara kunnat sova en timme på hela natten. så ikväll är jag astrött. Kanske borde lyda Nor och kolla upp mina sömnproblem? börjar gå lite väl långt nu. Men idag har jag tagit det lugnt, för jag mår piss. Skulle pluggat, men hjärnan hinner inte riktigt med. Har lyssnat på Fall Out Boy istället. :) Det är också roligt.! :P

Åseda vann mot Virserum ikväll! Bra gjort grabbar! Tack Cissi för kortet! Värmer att få julkort på tyska. :) Fick mail ifrån Thailand idag med. Från pappa och Svente, de hade det bra. och ja, jag är avundsjuk! :P

Hur kan man sakna en sån stor skit som en viss person? Glömma och förlåta funkar inte alltid och ändå så gör jag jämt det. Är trött på det där för det leder bara ner i fördärvet och jag vet om det. Varför ens bry sig då?

Spent most of last night
dragging this lake
for the corpses of all my past mistakes
sell me out, the jokes on you
he is salt and you are the wound
empty another bottle
and let me tear you to pieces
this is me wishing you into the worst situations
i'm the kind of kid that can't let anything go
but you wouldn't know a good thing if it came up and slit your throat

your remorse hasn't fallen on deaf ears
rather ones that just don't care
cause i know
that you're in between arms somewhere
next to heartbeats where you shouldn't be asleep
now i'll teach you a lesson for keeping secrets from me
Fall Out Boy: My heart is the worst kind of weapon


Vad är det med killar nu förresten? Två stycken som snackar om att bilda familj med mig (yuck) och de är ju snygga, men barn nu? Hahaha. Den var rolig :p sen finns det två som säger att de dör om de inte får träffa mig snart. hahaha. jomenvisst. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Inget vad jag vet iaf. Jaja, men jag vet ju vem jag vill ha o det är ingen av de ovan nämnda ;) Men nu väntar Twin Peaks!

Åseda United Fans

hahaha! love you guys! hoppas ni komemr upp hit! :) tack Sara för informationen! ska fixa det ikväll tror jag. See ya!

Luciakraballen

Hahaha, Luciakraballen var nog det bästa på året.
Men min lördag började egentligen emd att pappa och mona-lisa kom upp och hälsade på mig. Det var trevligt och vi hann med en tur till Tornby bland annat. Sen på kvällen så var det då fest. Det började bra med förfest hemma hos Carina. Sen skulle vi då knata upp till Kårallen, men det var lite jobbigt så det slutade med att vi tog bussen :P I centrum träffade vi dessutom på Erik, Viktor och Christian. En av dem borde jag egntligen skällt på med tanke på hans sms, men jag var så go och glad (läs full) att det inte spelade någon roll. Nu i efterhand var det väl rätt kul med tanke på vem det kom ifrån. :P Borde man ju fattat direkt nästan......
Väl inne i Kårallen träffade jag en massa kuliga människor, tappade bort de jag kom med och ja, det var som det brukar fast 100 gånger roligare :D
Teddybears var bra, vad jag minns, men det kändes kort. Sen var det ju det där tråkiga med brandlarmet med. :( Hittade förresten blåmärken på min arm som jag inte vet om jag fick under konserten eller när folk skulle tränga sig in efteråt. Undrar egentligen vad som startade larmet?
Traskade i alal fall hemåt runt 3, träffade två trevliga killar i märkesbacken och hamnade på efetrfest hos Viktor. Ja,ja så kan det gå. ;P
Igår var man j uinte så pigg o kry kanske, men pappa och mona-lisa fick iaf hälsa på en stund. resten av dagen tänkte jag mest på kraballen och låg och skrattade åt allt jag och andra hade gjort.
Idag i skolan så var det kul att jämföra historierna med. :P Vissa hade ju varit helvilda!

Menmen, nu ska jag väl kanske kolla på twin peaks? började innan, men slutade för att plugga. Marknadsföring är ju så kul! speciellt det faktum att boken är så liten. *ironi*

Luciakraballen

Hahaha, Luciakraballen var nog det bästa på året.
Men min lördag började egentligen emd att pappa och mona-lisa kom upp och hälsade på mig. Det var trevligt och vi hann med en tur till Tornby bland annat. Sen på kvällen så var det då fest. Det började bra med förfest hemma hos Carina. Sen skulle vi då knata upp till Kårallen, men det var lite jobbigt så det slutade med att vi tog bussen :P I centrum träffade vi dessutom på Erik, Viktor och Christian. En av dem borde jag egntligen skällt på med tanke på hans sms, men jag var så go och glad (läs full) att det inte spelade någon roll. Nu i efterhand var det väl rätt kul med tanke på vem det kom ifrån. :P Borde man ju fattat direkt nästan......
Väl inne i Kårallen träffade jag en massa kuliga människor, tappade bort de jag kom med och ja, det var som det brukar fast 100 gånger roligare :D
Teddybears var bra, vad jag minns, men det kändes kort. Sen var det ju det där tråkiga med brandlarmet med. :( Hittade förresten blåmärken på min arm som jag inte vet om jag fick under konserten eller när folk skulle tränga sig in efteråt. Undrar egentligen vad som startade larmet?
Traskade i alal fall hemåt runt 3, träffade två trevliga killar i märkesbacken och hamnade på efetrfest hos Viktor. Ja,ja så kan det gå. ;P
Igår var man j uinte så pigg o kry kanske, men pappa och mona-lisa fick iaf hälsa på en stund. resten av dagen tänkte jag mest på kraballen och låg och skrattade åt allt jag och andra hade gjort.
Idag i skolan så var det kul att jämföra historierna med. :P Vissa hade ju varit helvilda!

Menmen, nu ska jag väl kanske kolla på twin peaks? började innan, men slutade för att plugga. Marknadsföring är ju så kul! speciellt det faktum att boken är så liten. *ironi*

Luciakraballen

Hahaha, Luciakraballen var nog det bästa på året.
Men min lördag började egentligen emd att pappa och mona-lisa kom upp och hälsade på mig. Det var trevligt och vi hann med en tur till Tornby bland annat. Sen på kvällen så var det då fest. Det började bra med förfest hemma hos Carina. Sen skulle vi då knata upp till Kårallen, men det var lite jobbigt så det slutade med att vi tog bussen :P I centrum träffade vi dessutom på Erik, Viktor och Christian. En av dem borde jag egntligen skällt på med tanke på hans sms, men jag var så go och glad (läs full) att det inte spelade någon roll. Nu i efterhand var det väl rätt kul med tanke på vem det kom ifrån. :P Borde man ju fattat direkt nästan......
Väl in i Kårallen träffade jag en massa kuliga människor, tappade bort de jag kom med och ja, det var som det brukar fast 100 gånger roligare :D
Teddybears var bra, vad jag minns, men det kändes kort. Sen var det ju det där tråkiga med brandlarmet med. :( Hittade förresten blåmärken på min arm som jag inte vet om jag fick under konserten eller när folk skulle tränga sig in efteråt. Undrar egentligen vad som startade larmet?
Traskade i alal fall hemåt runt 3, träffade två trevliga killar i märkesbacken och hamnade på efetrfest hos Viktor. Ja,ja så kan det gå. ;P
Igår var man j uinte så pigg o kry kanske, men pappa och mona-lisa fick iaf hälsa på en stund. resten av dagen tänkte jag mest på kraballen och låg och skrattade åt allt jag och andra hade gjort.
Idag i skolan så var det kul att jämföra historierna med. :P Vissa hade ju varit helvilda!

Menmen, nu ska jag väl kanske kolla på twin peaks? började innan, men slutade för att plugga. Marknadsföring är ju så kul! speciellt det faktum att boken är så liten. *ironi*

längtar efter Åseda United!

Har som vanligt surfat in på www.asedaif.com/hockey och kollat gästboken. saknar att stå på läktaren med United alltså! :( Det är ju så kul! Men den 7 januari kommer de upp til Linköping och då ska jag gå!

Har fixat overallen nu! :D och slagit in julklappar! :D Hanna är duktig idag!

Hata folk som förstör andras cykel lås! Tur att pappa kommer upp imorgon så vi kan såga av det. Behöver ju min cykel för farao! :P

Vi är alla röd och blåa bröder ifrån smålands vackra landskap här är vi . . Hör på våran sång ekar kvällen lång. . Vi älskar ÅIF. .
 Åseda United 4-ever!

Stressigt innan jul, kul!

Usch vad mycket man har att göra! Idag har jag i alla fall hunnit gå på engelskan, tvätta, städa, fixa overallen. Nu är det bara allt pluggandet kvar alltså. Hm.. Tråkigt juh! Har lite kvar att städa och en flagga som ska på overallen med, men lite kul ska man väl ha imorgon med?
Har Club-avslutning ikväll med, men jag orkar nog inte gå. Borde plugga istället.... Engelska imorgon igen. Och Marknadsföring tills tisdag. Den boken är så grymt stor så ett kapitwl lär väl ta en vecka att läsa... eller, kanske inte. Längtar iaf till lördag och luciakraballen! ♥
Pappa kommer ju på lördag med.... Får plugga en del på söndag antar jag. Hur ska man hinna allt? ska ju köpa de sista julklapparna med! men skjuter nog upp det tills jag är i växjö.. Ja, inte Malins då... Fan! Måste ju slå in julklappar imorgon med. usch, ja... Vad vore inte en bal på slottet?


Luciakraballen nästa!

Blev nästan rädd för kön när vi kom upp till skolan. den var ju sålång redan då! hur orkade alla gå upp så tidigt? själv sov jag ju inget, så efter en kvart i kön var man hur slut som hellst. men efter ett tag gick det över och det var nästan kul att köa. Malins glögg, pepparkakor och kortlek och min mysiga filt hjälpte en del. fick se årets andra luciatåg. inte heller det här så traditionellt, men det var fint ändå. :D
Men efter lite drygttre timmar så släpptes äntligen biljetterna och nu ska man alltså gå på luciakraballen! :D ska fixa overallen bara så blir det bra. Hå hå jaja! :D
På lördag kommer pappa och Mona-Lisa hit upp med. ska bli trevligt det med. kommer väl känna mig lite halvstressad sen för när de åker ska man ju fixa sig till kraballen.
engelska imorgon! :P sen ska man shoppa julepresenter. och tyg till overallen .NICE!!!!

fest hela tiden! :P

Faddermiddagen igår var kanonkul! alltid kul att festa med klassen. sen att gycklet gick käpprätt åt skogen gjorde det ännu roligare. som vanligt blev man full och ja.... haha. fick i alla fall massage och det var skönt. sen när jag kom hem så trodde jag att jag kommit fel. det satt fullt med folk ute i allrummet och festade. de flesta var tyskar faktiskt. sov kanske tre timmar eller nått och har inte sovit mer sen dess. tyvärr. nu är det fest i korridoren igen för Jan fyller år och det är därför tyskarna har invaderat korridoren. ;) vi har haft dansmatta och hockeyspel och sen alkohol. kul! fast jag är astrött! ska ju upp om fyra timmar med, sådet här med att sova kan man ju i stort sett glömma känns det som. ska kanske försöka iaf? men svårt med festen som pågår. :P får se får se. bara jag får min biljett till luciakraballen blir jag glad. :D

Tai chi master

tentan pratar vi inte om va? ELIN:s lilla jul var kul! Jävla Kalle Anka säger jag bara! :P och bytt är bytt och komemr aldrig igen. *fniss*
kom hem tidigt och hann kolla på film med Johan och Nor. men nu ska jag skynda mig och fixa till mig innan faddermiddagen. Ska ju träffa Malin o Malin innan med :D


fredag med tenta o ELIN

jaha ja, då har man skrivit tenta. gick åt skogen tror jag, så jag o ingrid har bokat en date på omtentan... elelr ja, man kan ju leva på hoppet iaf.
nu är det dags för ELIN:S lilla jul o sen får jag äntligen hem o sussanana. faddermiddagen imorgon blir grym! :P