When my heart breaks it makes a sound

Allt bara kraschade. Allt! Linus student kanske inte alls blir så rolig som den borde. Jag kanske inte kan åka till Dortmund... Eller kan kan jag säkert, men som det blev nu så vet jag inte om jag vill. Allt bara rasade och jag vet inte hur det ska gå. Kanske är det bättre imorgon? Kanske blir det aldrig bra? Jag vet bara att vi återigen är tillbaka i helvetet. Jag är inte rädd för att dö och hamna i helvetet för helvetet finns på jorden! Det har jag fått bevisat mer än en gång...


Arg

Idag är jag fortfarande skitförbannad för att någon har kopierat mina FF. Är mest sur för att de påstår attden ena är twincest. Me don't like twincest! *snyft*

Tur att Ski förser mig med roliga videoklipp då! Haha det här är underbart:


Shimaa<3

Only the good die young

Jag är helt kär i den här låten! :''D


Hultan kills me!

Fan! Jag verkar ha fått drömjobbet på Hultan ifall jag vill. Hela festivalen fri och dessutom helt gratis! Ja, utom mat och dricka då :P Men jag får alltså jobba först efter att festivalen är över... Hur bingo bingo är inte det? Så var det då den där Tysklandskonserten som är samma jävla helg! Ni fattar inte hur svårt det här är! Jag har allvarligt gråtit flera nätter för att jag så gärna velat till Hultan men inte har råd... Min Jenny ska ju fira 20 år där ffs! Och ja nu så har jag bästa chansen men kan inte ändå? Fy fan jag kommer vara så depp hela jävla helgen!

Bullet Proof


You're a bullet through my soul
And I'll never let you know
I won't let you fall until you let it go







What are we? (Whatchya wanna be)
Everything! (That you wanna be)
All I need (Right in front of me)
I've know before

Would you come my way
Or did you burn out to the end
Would you come my way
Should have listened when you called my name






Dröm som blir verklighet?

Inatt så drömde jag en underbar dröm! Jag drömde att jag var på konserten i Dortmund och jag fick precis de platserna jag och Paula vill ha! YAY! Hoppas det blir så på riktigt!

None

Pinsamt PCD!

Hur pinsamt är inte det här? :O Jag vill typ krypa in under en sten och bara dö när jag ser på det! Speciellt Nicole är pinsam där i slutet. Så FAIL!


Jag fick ett liv?

Haha, jag vet inte vad som hände, men på senaste tiden har jag inte varit hemma så mycket. Dels har jag rastat lilla Viggo och tittat på brinnande containrar, men mest har jag varit social. Igår fyllde min älskade Elenor 20 år och då blev det en heldag med henne! UNDERBART!

Idag så körde jag och Elenor en massa workout-program på hennes dansmattor. :) det ni!

Sedan hamnade vi på y-puben med Malin och Carina. Det var skoj! :D

Nu ska jag återvända till Emelie på msn. *suck och pust för allt jobbigt*

Dortmund here we come again!

Yes! Nu är det kirrat! Jag och Emelie har bokat resa ner till Dortmund! Mongo's! :D

None

Every word kills a part of my heart

Jag hade tråkigt och fick en liten idé till en Oneshot. Skrev den snabbt så den är inte en av mina bästa, men postar den här ändå. Mest för att jag har tråkigt... :P

Bill satt och stirrade på sin hand. Hans fingrar omslöt brevet och de skakade okontrollerat. Alla orden hade för evigt präntats in i hans hjärna, hjärta och själ. Tårarna hotade med att tränga ut ur ögonvrårna, men han lyckades att pressa dem tillbaka. Han önskade att bokstäverna som bildade dessa meningar inte skulle påverka honom så mycket, men de genomborrade honom som spjut och lämnade små stickor djupt inom honom.

Det var knappast det första brevet han fick och säkert inte det sista. Han hade tappat räkningen på hur många han läst vid det här laget, men alla lämnade de små sår och ärr i hans själ. Varje gång han fick ett sådant brev så dog lite om honom och det var svårt att bygga upp igen. Om han tittade in i spegeln efter att ha läst ett sådant brev så kunde han se hur ljuset i ögonen hade slocknat.

Bill försökte att släppa brevet, men det satt som fastklistrat mot fingertopparna. Han kunde känna hur det brände sig in under huden och spred sig i ådrorna. Hans puls ökade och det blev allt svårare att in gråta. Han önskade nästan att hon inte hade skickat honom brevet, samtidigt som han inte kunde neka henne till att göra det. Vem var han att säga åt någon vad de fick och inte fick göra? Dessutom var det ju inte någon som hade tvingat honom till att läsa. Nej, det hade han gjort helt frivilligt. I samma stund som Bills ögon hade flugit över de första meningarna visste han att han skulle få ångra det. Han visste precis vad som komma skulle och ändå kunde han inte sluta läsa. Ord för ord måste han följa meningarna som hon skrivit med spretig handstil.

 

”Hej Bill!

Jag såg dig på scenen igår och du verkligen lös. Det var den bästa stunden i mitt liv! Jag önskar att varje sekund i mitt liv skulle kunna vara så!”

 

De första meningarna fyllde honom med glädje. Så var det varje gång. Det var det som kom sedan som slog ner honom på marken och fick tårarna att vilja släppas fria.

 

”Men varje sekund i mitt liv är inte sådär. Jag lever i ett helvete som aldrig släpper mig fri, mer än för enstaka ögonblick. Min högsta önskan har alltid varit att få se er live och nu har jag gjort det. Aldrig har jag känt en sådan lycka! Nu är konserten över och jag känner mig ensammare än någonsin. Jag saknar att vara så lycklig som jag var under konserten och jag vet att jag aldrig kan få det tillbaka. Fast nu har jag sett er och kan dö lyckligt. Tack för allt fint ni har gett mig! Ni fick mig att orka lite till. Men nu ger jag upp och när morgondagen gryr finns jag inte längre på denna jord. Tack igen! Jag älskar dig och er musik! När jag dör kommer jag höra din röst och era låtar kommer att spelas på min begravning. Farväl!

 

Puss och Kram Jessy”

 

Längst nere hade hon satt dit ett litet kort och Bill tyckte Jessy var riktigt söt. Det gjorde det hela ännu värre att ha ett ansikte till de hemska orden. Det var en tung börda för hans själ att veta att den blonda tjejen som skyggt log mot kameran inte längre var i livet. Hon hade haft ett tufft liv och valt att ge upp i förtid. Dessutom var han den person hon valde att berätta det för. Han hade betytt en massa för henne och hon sa att hon älskade honom. Bill själv hade inte ens vetat att hon existerade förrän han fick hennes avskedsbrev.

Han visste inte hur många sådana här brev de fick varje dag och han visste inte hur många som lyckades med sina självmordsplaner. Varje brev rev ett hål i hans själ och dödade lite av ljuset i hans blick. Bill tyckte det var hemskt att folk skulle få känna sådär. Ingen förtjänade att vilja dö vid så unga år. Tjejer och killar som knappt hade hunnit bli tonåringar avslutade varje dag sina liv och han kunde inget göra för att hjälpa dem. Tokio Hotels musik verkade hjälpa en del, men en del gav helt enkelt upp. Ibland önskade han så att han aldrig hade läst deras brev. När han väl fick dem var det ju redan för sent och han kunde inget göra. Ja, oftast visste han knappt ens vilket land de bodde i. Det enda han visste var att varje dag nådde brev liknande det Jessy skickat honom deras brevlåda och de kom från världens alla hörn. Bill visste inte hur många av dem han aldrig fick läsa. Hans tankar avbröts av en knackning.

– Kom in!

Tom stack in sitt huvud genom dörren.

– Vi måste åka till soundcheck snart så jag skulle se om du är klar.

Bill nickade.

– Jag är färdig om en kvart.

– Är du ledsen? undrade Tom oroligt.

– Nej, nej. Gå du och gör dig i ordning.

Motvilligt gick hans tvillingbror sin väg.

Bill såg en sista gång på brevet innan han kastade iväg det som om han bränt sig. En tår sökte sig ned för hans kind när han tänkte på att det fanns alldeles för många Jessy där ute. Han strök bort tåren och bättrade på sminket. Ögonen såg fortfarande döda ut, men om han log och lurade sig själv att allt var bra så skulle nog livet finna sin väg tillbaka. Ikväll skulle han gå ut och ge allt på scenen. Det var det enda han kunde ge sina fans. Några sekunder, minuter, ungefär en och en halvtimme av lycka och sedan inget mer. Bil skulle ge allt och lite till för att kanske hålla några vid liv ett tag till. Men innerst inne visste han att imorgon skulle säkert minst en ensam flicka sätta sig ner och skriva ett avskedsbrev till någon i bandet. Därför bar han minnet av Jessy och de andra som små hål i sitt hjärta. På så sätt kunde han aldrig svika deras fans genom att inte försöka ge allt på scen. Han tänkte att all förtjänar vi lyckan om så bara för några sekunder. Ändå längtade han efter den dagen då han slapp ta emot sådana brev för en vacker dag skulle hans hjärta inte orka mer utan gå mitt itu. Om så skedde så hoppades han innerligt att det fans någon annan där ute som kunde försöka göra vardagen bättre för alla ensamma och vilsna själar där ute.


Billy boy Kaulitz

Bis in die Ewigkeit

None


Es ist schon ein bisschen Ironie
Doch viele meiner Helden sind schon tot
Jeden Tag in meiner Phantasie
Helfen sie mir in meiner Not

Das hier bleibt bis in alle Ewigkeit
Für alle die es hören wollen
Für alle Menschen mit zu wenig Zeit
Um unserem Leben Tribut zu zollen

Bis in die Ewigkeit
Das hier ist deine Zeit
Bis in die Ewigkeit
Bist du für sie bereit

Das hier ist für alle Songs der Welt
Einfach das, was mich am Leben hält
Für die Tränen meiner schlechten Zeit
Für alle Freunde und jeden Feind

Und wenn du nicht mehr weiter weißt
Dein ganzes Leben gegen dich
Halt dich an deinen Helden fest
Dann leben sie für dich und für mich


*andas*

Huhu! Det var riktigt skönt att springa ju! Gick ganska bra också! Var bara när jag lämnat Elenor och skulle springa hem som jag blev lite illamående. Men det känns nog bra efter en dusch och lite mat! :D

                                                                             None

spring!

Jaha ja. Jag och Elenor ska snart ut och springa! Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Synd att jag är så hungrig så jag kommerfalla ihop efter halva spåret, men det är smällar man får ta helt enkelt! :D I'll take one for the team!

Btw så är spanjorerna läskiga idag! De spelar Robyn! ROBYN! det har aldrig hänt förut. Bara det att de spelar musik på dagen istället för mitt i natten är ytterst oroande! O.O

None

Matkrig?

Jag har tråkigt och har hemlängtan. Chattade lite med min bror innan idag och det hjälpte inte :/ Men han hämtar mig snart så jag kan andas småländsk luft igen!  Jag vill ha farmor mat också!

NumberOneBullet | Tears are falling from my eyes säger:
var farmors mat god?
Sugve säger:
som fään
NumberOneBullet | Tears are falling from my eyes säger:
vad var det idag? ^^
Sugve säger:
getti och köttfärssås
NumberOneBullet | Tears are falling from my eyes säger:
men naaaaj! jag vill med!
Sugve säger:
hahaha in your face
NumberOneBullet | Tears are falling from my eyes säger:
no, in my stomach! inte matkrig!
Sugve säger:
joooo
NumberOneBullet | Tears are falling from my eyes säger:
*proppa tomater i Linus öron*

None

Big failure!

Jag sitter och gråter nu och liksom känner mig som en stor bluff! Hatar att jag fick mörka allt, men onödigt att berätta innan man visste om det var helt kört. Varför känns dt som om allt jag gör bli fel? Visst nu var det här inte något vi kunde kontrollera, men det känns så hemskt. Alla kom dit och sedan bara är all film borta! Men vi ska göra nått bra av det här ändå!

svensk

Hanna goes fjortis for real!

Om man ska ha med tält, sovsäck och liggunderlag och vara borta i en vecka, kan man klara sig med 15kg packning då?



Jag sötar mig med kubb-Georg



Det här vet du inte om
Men jag väntar på dig
Någon gång måste du bli själv
Och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar

Du är inte så fin
Men det är nåt med dig
Som att komma hem
Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu

Någon gång måste du bli själv
Någon gång måste du bli själv

Snabbish

Gårdagen blev jättebra och jag berättar mer om det när jag är hemma. Just nu måste jag bara skriva att framtiden ser ljusare ut! *happy-dance*

Quiet heart


Snart bär det av!

Om cirka en timme ska jag sitta på bussen som tar ig till tåget. Tåget tar mig sedan vidare till Emelie! :D Snacka om att jag längtar! :D Kvällen bjuder tydligen på en tur till Mango och kanske en öl. Imorgon blir det pysseldag! Någon måste ju fixa TH-kubb och allt annat. Jag har fixat fina små bilder på grabbsen och Saki som vi kan sätta på kubben iaf. :) Huhu, de kommer att bli hetare än hetast!

Random lista :P

image80


1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd låttitlarna som svar på frågan
4. Fuska inte!

1. Hur mår du idag?
Kill the lights

2. Kommer du att komma långt i livet?
Spinn around

3. Hur ser dina vänner dig?
Cassie

4. Kommer du att gifta dig?
Always you

5. Vad är ditt livs themesong?
Thinkin' Again

6. Vad är ditt livs historia?
Badaboom

7. Hur är skolan för dig?
Cry me a river

8. Hur kan du komma framåt i livet?
You can't be missed if you never go away

9. Hur kommer morgondagen vara?
Rebel Yell

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Grattis. (haha kul att min kusin/vän skrev den till sin tvilling och att perrra a.k.a. Asshunter sjunger! :''D)

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Unwritten

12. vilken sång beskriver dig bäst?
I'll take my chances

13. Hur är det med ditt liv?
Runaway run

14. Vilken sång ska spelas på din begravning?
Wanderlust

15. Hur ser världen på dig?
Lappi-Lapland iv Etianien

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Lucy

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Dear This Has Always Been About Standing Up For What You Believe In

18. vilken låt beskriver den du är mest attraherad av?
Three flights up

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Ich will Gerechtigkeit

20. Har du en djup och mörk hemlighet?
The Clash

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Never there

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
Beep

23. Kommer jag någonsin skaffa barn?
Leave right now

24. Vad är några tips till mig?
Cityhets

25. Kommer jag att bli igenkänd?
Jaded

26. Vad är min danssång?
Love like this


Lekdag!

Idag blev det en lekdag eftersom Malin var barnvakt åt Wilma. Var skönt att vara ute i solen, men det kliar allt lite på kinderna :P

image79

P.S. I Love You

Jag kunde inte sova inatt. Det där med att sova är nog helt enkelt inte min grej. Så vid kl 07.30 tänkte jag se på film och försöka somna till den. P.S. I Love You blev det. BIG MISSTAKE! Är man övertrött och lite ledsen från början bör man inte se den! Alltså underbar film, men mina tårar forsade värre än en älv i Jämtland. Huhu, men jag ska köpa den när den kommer ut tror jag. Helt toksnygga män i den ju! Jag älskar dem! :''D Har älskat dem sedan jag såg dem i The Phantom of the Opera och Grey's Anatomy. :''D

Aja, men sedan lyssnade jag på musik. Lite The Cick Five blev det. De brukar göra mig tokglad. Jag har lyssnat på dem i cirkus ett halvår nu, eller kanske är mera? hmm... Aja, men de är bra iaf. De har bytt sångare och sound mellan skivorna, men deras texter är lika underbara på båda skivorna. Så nu tänkte jag ge er smakprov och bli lite missionär för dem här i Sverige. :''D

Say Goodnight är ifrån deras första skiva "Greetings from Imrie House" från 2005. Den är lite sad, lite lugn, men man får ändå en feel good känsla eller så blir man depp. Det där beror på hur man mår för dagen. :P




Say Goodnight kanske inte var bäst för att säga att man blir glad. Men på "Greetings från Imrie House" finns även Catch your wave och den får mig alltid att vilja hoppa runt och bara vara glad!



På The Click Fives andra skiva "Modern Minds and Pastimes" från 2007 finns en av mina favoritlåtar. When I'm gone heter den och ja, jag vet inte, men texten blandat med musiken går rakt in i mitt hjärta och även om den är lite sorglig så är den svängig och jag kan bli lycklig av den.



Sedan måste jag nämna Addicted to me bara för att jag vet att ni älskar mig! ;)


Say Goodnight- the Click Five

image78




Our separation has its faults
But I don't wanna leave it all
So write the letters in teary ink
I just need some time to think
And I just need some time to breathe

[Chorus]
Baby just say goodnight
I'll be gone tomorrow
Baby just close your eyes
I can't take the sorrow
Baby just walk away
You know I can't stay
There's no easy way to say goodbye
So baby just say goodnight

We're in a spell that never ends
The empty hourglass wore me thin
So let the phone do its work
Your voice is heaven
But it hurts
Your words are memories
But they burn

[Chorus]
Baby just say goodnight
I'll be gone tomorrow
Baby just close your eyes
I can't take the sorrow
Baby just walk away
You know I can't stay
There's no easy way to say goodbye
So baby just say goodnight

Baby don't say goodbye
Baby just close your eyes
And dream,tomorrow's on its way
So just walk away

[Chorus]
Baby just say goodnight
I'll be gone tomorrow
Baby just close your eyes
I can't take the sorrow
Baby just walk away
You know I can't stay
There's no easy way to say goodbye
So baby just say goodnight

Baby just say goodnight

My little pony (nej, inte du Ski)

Idag var jag hemma hos Elenor. Egentligen skulle vi bara göra sällskap på Hemköp (ja, jag bor där) och sedan inget mer. Men det funkar aldrig så för mig och Ellepellefant! Istället hamnade vi hos henne och åt marängsvisch med Joel och Håkan. Vi hade helt galet samtal och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Det var allt ifrån Sweeny Tood, Pirates of the Carribean och Timon och Pumba.

Ja, sen på nått konstigt vänster började vi titta på My Little Pony. Mest för att se vad vi gillade när vi var små. Tyvärr kändes det bara pinsamt så vi kom inte igenom ett avsnitt. Sedan tittade vi på Lady Lovely Locks och det var bättre, men nej inte ett helt avsnitt där heller. Vi gjorde ett sista försök med Jem and the Holograms och det var bäst! Vi kom igenom hela första avsnittet och jag vill se mera!

Tack för idag Pellefant! ;)

image66

No one would listen

image77

No one would listen
No one but her
Heard as the outcast hears

Shamed into solitude
Shunned by the multitude
I learned to listen
In my dark, my heart heard music

I longed to teach the world
Rise up and reach the world
No one would listen
I alone could feel the music

Then at last, a voice in the gloom
Seemed to cry "I hear you;
I hear your fears,
Your torment and your tears."

She saw my loneliness
Shared in my emptiness
No one would listen
No one but her
Heard as the outcast hears

No one would listen
No one but her
Heard as the outcast hears

*gäsp*

Jag började att göra om designen på bloggen, men sen blev jag så trött så nu orkar jag inte mer. Den får se ut såhär ett tag med andra ord.

Annars idag så har jag bara tvättat, sovit och varit på Hemköp med Malin. Jag ska nog träffa Malin på onsdag och hjälpa henne vara barnvakt! Tror det blir riktigt skojigt! :D

image76

Grillkväll

Ja, det som skulle bli en fika hos Elenor utvecklade sig till en grillkväll med henne och Malin. Myspys var det! :''D Har köpt ny hårfärg nu med så på tisdag kommer jag nog vara chokladbrun. Huhu!

Så måste jag hälsa Iona välkommen till TP! :D Kul att du hittade dit! :D

image74

6 månader sedan jag vandrade på Essengator. Grugahalle till Sheraton. Sedan kröp jag ner i sängen och försökte smälta alla intryck. Hur kan det edan ha gått ett halvår sedan jag sa hej till Tokio Hotel? Jag förstår det inte! Känns som om det var igår samtidigt som det lika gärna bara kunde ha varit en dröm...

Ett halvår sedan idag!

Hörni! Idag är det ett halvår sedan jag såg Tokio Hotel i Essen! *snyft* Take me back?



image73

Jag är omtyckt i Kanada!

Jag är älskad i Kanada! Melissa är min lilla wacky canadian! :''D

image71

Sedan så är han VJ:n jag chattar med i Holland svincool! Fatta att han har fått jobba med Lenny Kravitz, Absolut Vodka och diverse holländska program/musiker. Kanske postar en video han gjort senare.

Jag har lust att kommentera det som hänt på THF i natt, men jag väljer att hålla käften. Skulle få för mycket skit annars.

image72

Den mest dramatiska normala dagen någonsin!



Jag skulle lätt se den här filmen! ♥

dusch

Tänkte bara berätta för alla att jag nyss tog en lååång skön dusch i mitt eget badrum. Äntligen är den fixad! :''D Tyvärr får ni ingen bild på det :P

Lite mer blaj :P

Kom på att jag pratade med mamma idag! Två gånger! Kanske för att vi inte pratats vid på typ en vecka? vi pratade lite tråk om bilder och hur hon penderat hea dagen med att städa övervåningen till de nya hyresgästena. Sedan var tydligen poolen snart klar med! Yay! Kanske får taett dopp i den i början av juni iaf :D Men det bästa hon sa var att min lilla skrutt har fått ögon nu och är jättesöt! Jag vill SÅ åka och hälsa på! :''D Har inte träffat mor min sen i februari. Då tog vi bara en snabb vända på ICA i Alvesta med -.-'
image52

Blaj såhär mitt i natten! :P

Lite snabbt om Valborg. Vi hamnade ju på Akuten. :) Innan dess var det förfest hos Elenor, med lite tacopaj, alkohol och singstar. Very funny girls! :D Sedan när klockan närmade sig tolv så drog vi upp till Kårallen och jag, Malin och Carina hade lite oflyt och hamnade i lång kö efter en utflykt till A-huset. Men ja, vi kom in på Kårallen och insåg att de flesta studenter som var kvar i Linköping hade skaffat biljett till Akuten. Där levde vi loppan på 2 dansgolv, en miljon barer, 2 eller 3 musikunderhållningar. Mysigt att sitta ute i tältet och lyssna på de som spelade där. de spelade allt ifrån Håkan Hellström till Disney-låtar. :P I Baljan spelade några som var ganska bra och körde lite covers. Blev dock lite förvånade när de drog till med Zvampen av Electric Banana Band för den hade jag och Malin försökt skriva gyckel på tidigare i veckan. Hehe, så kan det gå! Aja, typ runt ett kanske? Eller halv 2? Ja, någon gång så hittade jagOskar och då blev jag tråkig.. Haha, men det var trevligt iaf. Halv 4-4 någon gång var jag hemma och konstaterade att folk iaf hade städat lite efter festen utanför mitt rum. Nice! Så då kom det bara 20 skator istället för de 40 som brukar vara där...
Men nej nu ska jag bara lägga till lite bilder från igår så ska jag försöka sova sen. Har mardrömssenario om att de kommer ringa kl 8 och vilja laga min dusch. Eller så lagar de den inte alls och då har jag ingen på hela helgen. *gråta*



Huhu nu hamnar kanske bilderna på yf.be men då känner jag mig bara älskad! :''D Christer Sjögren är ju ändå min nya idol. :P (Okej, jag stör mig fortfarande, men orkar inte ens vara upprörd längre)


Jag borde...

Egentligen borde jag skriva om hur kul det var igår, men de tankarna har försvunnit. Dels pga alla idioter som hatar TH-fans. Men allra mest för att pappa ringde och lät het förstörd. En av hans arbetskamrater har valt att slå ut sina vingar. Alltså jag har många motgångar, men att på mindre än två veckor ha både en mamma och en pappa som väcker en med ett samtal om att någon man känner har gått bort, det suger riktigt hårt!

Bjuder på en bild med såpbubblor från igår. Kanske gör mig lite lugnare iaf...

image60

Till TH-haters eller vem som nu läser

Jag är så jävla trött på att alltid behöva försvara min musiksmak. JAG ÄLSKAR TOKIO HOTEL OCH ÄR INTE RÄDD FÖR ATT SÄGA DET! Vad jag däremot är trött på är att vi TH-fans får stå emot en massa skit. Många ser ner på oss utan att ens ha hört deras musik! Fan jag hatar att höra att folk blivit slagna i skolan bara för att de lyssnar på TH. Och att folk tar bilder från TH-forum och lägger ut på yttrandefrihetsforum och röstar om vem som är fulast hur kul är det? Att dessutom skylla på en av adminerna på TH-forumet! Jag blir så arg! Kan vi inte bara få vara ifred? Hackar vi på er för att ni lyssnar på Orup eller? NEJ! Gah!
Liksom jag är van vid att ta emot skit, så mig kan ni få sparka på och tala om hur ful jag är, men när ni gör det mot mina vänner så blir jag förbannad! Liksom de här människorna som jag verkligen älskar har aldrig gjort er något! Varför måste ni göra så mot dem? Jag vet att ni gör det för att få vår uppmärksamhet och få oss att må dåligt och guess what? Med mig lyckades ni! Jag hatar att jag skriver det här inlägget för ni förtjänar det inte, men jag är så arg!
LÅT OSS VARA FFS!

Till alla er som blivit drabbade:Jag lider med er! Älskar er! <3